1 Ролка Преводна Фолио За нокти, Стикери С Шарките на мивки на Морския Охлюв Етикети Тайна Мраморна Русалка Етикети За Дизайн на Ноктите Украса на Океана Модел Фоли?
  • New

1 Ролка Преводна Фолио За нокти, Стикери С Шарките на мивки на Морския Охлюв Етикети Тайна Мраморна Русалка Етикети За Дизайн

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни модели : Mailto включва 1 кутия с различни рисунки под формата на миди, стикери от фолио за нокти (с кутия за съхранение)Няма дубликати, можете да нанесете ги с помощта на лак за нокти, гел-лак за нокти или лепило за фолио, за да да им даде пълна игра.Да Не се увредят ноктите : изработени от действително нетоксичен материал, тези филми са безопасни за използване.Всички продукти от тази серия са разработени като екологично чисти материали за бременни жени или за деца, и не ограничава по никакъв качество на кожата.При подходящо нанася можете да получите своя очарователен невен в домашни условия.Лесен за нанасяне : Натиснете фолио на ноктите след нанасяне на цветния лак, само за няколко секунди можете да получите изискан дизайн нокти.Могат да се използват както за обикновения лак, така и за UV гел. новак също така може да се получи перфектен дизайн ноктите за няколко минути.Широко приложение : Фолио за нокти-арта създава идеалното покритие "смесени обяснение черупката" за всеки цвят лак.(Смели цветове под нея като черен или тъмен гел за нокти, ще е по-добре).Можете също така да ги използвате за украса на своя дом, своята практика за мобилен телефон, очила, домашно картички, боди-арт и т. Те държат по-дълго в сравнение с конвенционалните стикери с горния слой.Предлага се в различни стилове.Направи си сам за красота ноктите.Революция нийл-арт!!Професионални резултати, само за няколко минути!.Много лъскава и гладка повърхност.Обикновено на една ролка отнема около 120 пальчиков.Моля, не губете време, когато ги използвате.Материал : Фолио хартия. Размер : 4 см * 100 виж Цвят : както е показано на снимките. * Стикер за нокти.