Обектив Адаптер xuuyuu Преходни Пръстен за обектива на Камерата Метално Преходни Пръстен за обектив с ръчно Фокусиране на обектива на обектива M42 с Винтовым монтиран?
  • New

Обектив Адаптер xuuyuu Преходни Пръстен за обектива на Камерата Метално Преходни Пръстен за обектив с ръчно Фокусиране

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☂【Съвместима камера】Адаптер за закрепване на обектива е подходящ за обектив с винтовым монтиране M42 C за закрепване към корпуса на камерата M4 /3, например, към тялото на фотоапарата Olympus или Panasonic ☂【Ръчно управление】Адаптер за закрепване на обектива поддържа напълно ръчно управление, поддържа ръчен фокус и ръчна експозиция.Нека се съсредоточим до безкрайност. ☂【Точно изработка, удобна връзка 】 Точно резба осигурява надеждна връзка адаптер обектив с корпуса на камерата. ☂【Високо качество и трайност на】 Този преход пръстен за обектива на камерата, изработени от метал, който има висока якост и недеформируемостью, с много гладка повърхност. ☂【Нашето обещание 】 - Ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и предпродажное и следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси за нашия адаптере за закрепване на обектива, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Спецификация : Функции : 1. Е изработен от метал, с висока якост и недеформируемости, супер финал. Адаптер за закрепване на обектива е подходящ за обектив с винтовым монтиране M42 C за закрепване към корпуса на камерата M4/3, например, за корпуса на фотоапарата or. Напълно ръчно управление, поддържа ръчна експозиция. Достъп до безкрайност. Точно резба осигурява здраво свързване между обектива и корпуса на камерата.Технически характеристики : Материал : алуминий сплавцвет : Черныйразмер : около 5,8x1 см /2,3x0,4 Подходящ за обектив с винтовым монтиране M42 за закрепване към корпуса на камерата M4/3, например, за корпуса на фотоапарата.Настройки : Съединете червен цвят адаптер и лещата заедно.Завъртете адаптера обратно на часовниковата стрелка, докато щракне на мястото монтажен хардуер.В повечето случаи той ще се използват ръчно или AV-режим.Тегления : за Да теглите адаптер, разхлабете стопорный габър и включете адаптера в посока на часовниковата стрелка.

Features:
 
1.Made of metal, high strength and non-deformation, super finishing.:
2.The lens mount adapter is suitable for M42 screw C mount lens to mount for M4/3 camera body, like for or for camera body.:
3.Completely manual control, supports manual and manual exposure.:
4.Allow ing to infinity.:
5.Precise thread ensures firm connection between lens and camera body.:
Specifications:
Material:
aluminium alloy
Color:
black
Size:
Approx. 5.8 x 1cm/2.3 x 0.4in
Suitable for M42 screw C mount lens to mount for M4/3 camera body, like for or for camera body.:
Settings:
 
Put the red of the adapter and lens together.:
Turn the adapter counterclockwise until the fixing equipment clicks.:
In most cases, it will use manual or AV mode.:
Removal:
 
To remove the adapter , loosen the retaining pin and turn the adapter clockwise.:
Packing List:
1*Lens adapter :