Хидравличен пресклещи CrimpersHand, Хидравлични Клещи, Инструмент за кримпване на Върха Батерия кабел, за кримпване на кабели и задника конектор, YQK-300 (Размер: 120)
  • New

Хидравличен пресклещи CrimpersHand, Хидравлични Клещи, Инструмент за кримпване на Върха Батерия кабел, за кримпване на кабели

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▶【Мощен Дизайн на главата на клещи】Хидравличен пресклещи оборудван с удебелени плоскогубцевой глава за предотвратяване на аварии по време на използване и увеличаване на носещата способност плоскогубцевой главата ▶【Гъвкав дизайн предохранительного клапан】При подаване на налягане изберете опцията за връщане на маслото в положение "ВКЛ." и хвърлете го в положение "ИЗКЛ.", след понижаване на налягането.Такъв клапан може да се гарантира вашата безопасност, когато налягането ще достигне максимум, и от този момент нататък налягане автоматично ще падне. ▶【Издръжливост и сигурност】 е Изработен от устойчиви материали с висока якост, добра шок вискозитет, отлична издръжливост и надеждност.Когато налягането ще достигне максимум, тя автоматично ще отслабне.Тя осигурява стабилно обжатие, ниско съпротивление и висока ефективност. ▶【Усилие и комфорт】Хидравличен пресклещи оборудван дебелото неплъзгащи дръжка, която е удобен за хващане, а процес на пресоване спестява време и усилия.По този начин, това е идеалният инструмент за пресоване на медни и алуминиеви клемм. ▶【Професионално използване на】 Този хидравличен пресклещи много подходящ за кримпване на батерии, заваръчни кабели, силови кабели, проводници и т. Тя се използва широко в обекти за техническо обслужване, като машиностроене, корабостроене и кабелната промишленост. ▶【Мощен Дизайн на главата на клещи】Хидравличен пресклещи оборудван с удебелени плоскогубцевой глава за предотвратяване на аварии по време на използване и увеличаване на носещата способност плоскогубцевой главата. ▶【Гъвкав дизайн предохранительного клапан】При подаване на налягане изберете опцията за връщане на маслото в положение "ВКЛ." и хвърлете го в положение "ИЗКЛ.", след понижаване на налягането.Такъв клапан може да се гарантира вашата безопасност, когато налягането ще достигне максимум, и от този момент нататък налягане автоматично ще падне. ▶【Издръжливост и сигурност】 е Изработен от устойчиви материали с висока якост, добра шок вискозитет, отлична издръжливост и надеждност.Когато налягането ще достигне максимум, тя автоматично ще отслабне.Тя осигурява стабилно обжатие, ниско съпротивление и висока ефективност. ▶【Усилие и комфорт】Хидравличен пресклещи оборудван дебелото неплъзгащи дръжка, която е удобен за хващане, а процес на пресоване спестява време и усилия.