Homoyoyo 2 бр. Стенни Четка, Практически Въже, Професионална Кухня, За почистване, Съдове за Метла за Чистачки, Стъргало, Домакински Въже С дръжка, Подложки за вътрешен Д?
  • New

Homoyoyo 2 бр. Стенни Четка, Практически Въже, Професионална Кухня, За почистване, Съдове за Метла за Чистачки, Стъргало,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Въже-ракел : чудесно за секс, стъклен прозорец, керемиди, etcat дома или в хотела, офиса и на други места.Въже за външно пол : Използвайте пластмаса полипропилен, нержавеющую стомана и EVA материали и изящна изработка, както и швабру за стъклени плочки : Изработени от висококачествено EVA, полипропилен пластмаса и неръждаема стомана и практичен за по-дълга употреба. Въже със завъртане на 180 ° : корона парцал може дълбоко да проникне в устойчиви замърсявания в дома.Въже за плочки : Ергономична дръжка осигурява удобно захващане, спестявайки време и усилия.Осъществяване на Списък 1 x въже Удобства - Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не се изискват усилия и спестява време. - Материал : EVA, пластмаса полипропилен, неръждаема стомана. - Размер : прибл. - Цвят : асорти. - Отвор за захващане удобно за лесно съхранение и сушене. - Лесно премахва устойчиви на влага , подходящ за настилки, прозорци, плочки и т., - Специална капачка за парцал, тя не поцарапает вашето огледало, стъкло и други елементи. - Произведен от висококачествено EVA, полипропилен пластмаса и неръждаема стомана и практичен за по-дълга употреба.Описание на продукта Настолна въже Този продукт е швабру за почистване на пода, направени от материал EVA, полипропилен пластмаса и неръждаема стомана, а също така. Въже за почистване на пода на открито Въже за миене на пода удобно в плен.Въже със завъртане на 180 ° Подходящи за дома, хол, кухня, тоалетна, баня с тоалетна и още много други.Въже за почистване на стъклени плочки A.