Alquar за Airpods 1 и 2 Калъф, Мек Силикон 3D Калъф за Airpods с С Анимационни герой Хранене, Кавайный Забавен Дизайн за разхладителни Напитки, Калъф за зареждане на AirPod за деца, ?
  • New

Alquar за Airpods 1 и 2 Калъф, Мек Силикон 3D Калъф за Airpods с С Анимационни герой Хранене, Кавайный Забавен Дизайн за

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅【Супер готин дизайн за напитки】 Стилни калъфи за airpods 1 и 2 fresh creative изпълнени в супер-мил стил, високо качество, удобно да ги държи в ръцете сиВъншен вид на интересен и уникален, а стил на красива и симпатичен.Тези калъфи ви отличи от тълпата, това е най-добрият подарък за мъже, момчета, деца и юноши. ✅【Супер защита】 Мек силиконов материал, с дизайн в стил на хранене, удароустойчив и защитен от падане калъф за Apple Air Шушулките, аксесоари притежават добра амортизация. защитава вашите Apple Air Шушулките от ненужни подутини, вдлъбнатини и драскотини. ✅【Точни деколтета】 проектиран Точно за Air Pods 2/1. Идеална за засаждане, лесен за инсталиране, абсорбиращ силата на закрепване и надеждно носенето.В долната част на своята практика запазени порт за зареждане, който може да се зарежда, не сортиране на капака зарядно своята практика Air Pods 2/1. ✅【Добавен ключодържател】 : Предназначен за своята практика за зареждане на Air Pods 2/1.Идва с метална кука за ключодържател, което позволява удобно и безопасно за носене калъф за слушалки Air Pod 2/1 с брелоком навсякъде.Можете да се мотае Airpods на дънки, раницата или велосипеда.Независимо дали сте зад волана, на пробежке или се отпуснете, вземете със себе си при пътуване музика и се наслаждавайте на него.Не е нужно да се притеснявате за загуба на Airpods. ❣ Нашата гаранция ❣ Гаранция за качество, ефективно обслужване.БЪРЗА ДОСТАВКА!Всички изпратени компания FBA.Ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез замяна или пълно връщане на парите.★ Забележка ★ Калъф за зареждане на Airpods 2/1 и Airpods 2/1 в комплекта не е включена. ✅【Супер готин дизайн за напитки】 Стилни калъфи за airpods 1 и 2 fresh creative изпълнени в супер-мил стил, високо качество, удобно да ги държи в ръцете си.Външен вид на интересен и уникален, а стил на красива и симпатичен.Тези калъфи ви отличи от тълпата, това е най-добрият подарък за мъже, момчета, деца и юноши. ✅【Супер защита】 Мек силиконов материал, с дизайн в стил на хранене, удароустойчив и защитен от падане калъф за Apple Air Шушулките, аксесоари притежават добра амортизация.