WallDeca 2023 Годишен Седмицата, Седмичен и Месечен Планер, януари 2023 - декември 2023 | Гъвкава корица, Страници за Бележки, Двуслойни корици (2023) (2023 (8.5 x 11 инча))
  • New

WallDeca 2023 Годишен Седмицата, Седмичен и Месечен Планер, януари 2023 - декември 2023 | Гъвкава корица, Страници за Бележки,

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ БЪДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ - Влизай в идеален дневник-планер на една седмица, за да се поддържат организирани от месец на месец, от седмица на седмица, ден след денВсяка седмица разпределена на две страници, което ви позволява да се ориентирате в подробни срещи, важни неща, които трябва да се помни, и други бележки - и всичко това на едно място.Използвайте месечни страница като основен проектант, а седмичните - за дневни срещи. ✅ На ГОДИШНИЯ ПЛАН за 2023 година - Годишния план започва през януари 2023 г. и приключва през декември 2023 г.; планиране на изпада цели 14 месеца до края на годината.Контролирайте година с помощта на седмичен списък Wall Deca.Възстановете реда и на здравия разум в ежедневието, като ви спестява време и енергия, за да бъде спокоен, щастлив и да не изпитват стрес. ✅ ДОСТАТЪЧНО МЯСТО - ВЪВ всяка от notepad-планирани има двухстраничный обръщане на месец и една седмица, в който има достатъчно място за записване на срещи, планове и текущите дела.Организатор е създаден за използване в най-различни места : в клас, у дома или офиса.Изработен от висококачествени материали, с двухпроводным обвързани, бележник лесно се пренася днес и започва да планира!. ✅ ПРАЗНИЦИ, ОТБЕЛЯЗВА пълни 14 месеца за планиране до края на годината.Контролирайте година с помощта на седмичен списък Wall Deca.Възстановете реда и на здравия разум в ежедневието, като ви спестява време и енергия, за да бъде спокоен, щастлив и да не изпитват стрес. ✅ ДОСТАТЪЧНО МЯСТО - ВЪВ всяка от notepad-планирани има двухстраничный обръщане на месец и една седмица, в който има достатъчно място за записване на срещи, планове и текущите дела.Организатор е създаден за използване в най-различни места : в клас, у дома или офиса.Изработен от висококачествени материали, с двухпроводным обвързани, бележник лесно се пренася днес и започва да планира!. ✅ ПРАЗНИЦИ, БЕЛЕЖКИ и ДОБАВКИ - Празници са маркирани, така че внимавай за специални дати и отпусками мечти.Отпред е помощна страница за 3 години, а отзад - страници с бележки, в които да се записват всички бележки в рамките на една година.