Цитат на успеха на платно, Офис стенно изкуство, вдъхновяващи Голям Плакат на стената, мотивационен Комплект от 3 Щампи, Положителна Мотивация Комплект от 3 щампи, О?
  • New

Цитат на успеха на платно, Офис стенно изкуство, вдъхновяващи Голям Плакат на стената, мотивационен Комплект от 3 Щампи,

BGN 14.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеален размер стенни рисунки : 11,5 x 15 см (29x38 см), има 3 отделни мотивиращи стенни рисунки на тема успех за ежедневна напомняния, HD-щампи върху платно премиум-клас, всеки панел на пръстови отпечатъци вече опъната на масивна дървена рамка в рамкаГотов да бъде обесен.ЛЕСНО ПОДВЕШИВАЕТСЯ И БЕЗОПАСНО ОПАКОВАНЕ : Куката е вече монтирана върху дървена бара за удобство на захващане.Два начина на монтаж : А. Сложете го на масата. Два начина да се мотае, може да виси на някоя стена.Не само може да бъде чудесен подарък за Деня на благодарността/Коледа/рожден Ден за бизнес приятели, мъже, жени, колеги, ръководство предприемач, но и да бъде успокояващо ежедневно напомняне, монтиран на стената плакат за домашно фитнес зала, офис, работно място, че училищната класна стая, за да ви успех. вдъхновяващи монтиране на изкуството с висока разделителна способност : Модерна печат на giclée отпечатъци с висока разделителна способност на изображението, отпечатването на висококачествени разпечатки.ЧУДЕСЕН ИЗБОР на подаръци И УКРАСА на ДОМА : Красиви рисунки по стените, за дома или за коледа и нова година подаръци за вашите роднини и приятели.Идеален декор за : дневна, кухня, спалня, стая за гости, конферентни зали, бани, трапезария, хол, пералня, кафе-бар, детска, антре, коридор, колеж общежития, хотели, спа, салона, офиси и т. Не се притеснявайте за послепродажной доживотна гаранция : Всяко платно е водонепроницаемо, устойчив на uv радиация и избледняване в продължение на много години в помещението.При всякакви проблеми с продукта, който ще получите, моля свържете се с нас, без колебание.Ние ще се погрижат за вас, докато не сте доволни.