ABOOFAN 1 комплект Поздравителни Картички за Годишнина от Сватба, на Хартиен Подарък, Сексът Картички, Сватбени Картички, Фламинго, Поздравителни Картички, Благодарст?
  • New

ABOOFAN 1 комплект Поздравителни Картички за Годишнина от Сватба, на Хартиен Подарък, Сексът Картички, Сватбени Картички,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАРТИЧКИ за Свети Валентин - Благодарение на деликатни дизайн и забележителен детайла, тази поздравителна картичка ще се превърне в идеален подарък за вашата съпругаВЪЗПОМЕНАТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА ЖЕНА СИ . ??Благодарение на деликатни дизайн и забележителен детайла, тази поздравителна картичка ще се превърне в идеален подарък за вашата съпруга.КАРТИЧКИ и методий " - с Уникален дизайн и изключителна изработка на производство осигуряват тяхната популярност и практичност.ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ за годишнина от сватба - можете да представите им под формата на малки картички за годишнина от сватбата на жена си или мъжа си и да напишете в него своята любов.ПОДАРЪЦИ за годишнина - Поздравителна картичка с фламинго Лека и преносима, тя носи на вашите приятели много специална изненада, а можете да запишете своята благословия на празно място.Поздравителни картички.Поздравителни картички.Пратката включва 1 × Юбилейни картичка, 1 × Плик, 1 × картичка за писане Характеристики - Материал : Хартиена картичка с фламинго -Размер : 20,00 X15,00 X10,00 см / 7,86 X5,89 X3 парна баня картичка. - Цвят : както е показано Подарък за годишнината, за жена си - изящна изработка, изискани модели и благородна текстура, е идеалната хартиена картичка на годишнина от сватбата. - Лек и преносим, той носи вашите приятели много специална изненада, а можете да запишете своята благословия на празна картичка с послание. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване за използване на поздравителна картичка Фламинго. - Висококачествен материал, хартия, лъскав за писане, му е трудно да се скъса или да износват поздравителни картички с годишнината. - Можете да представите това като малка картички за годишнина от сватбата на жена си или мъжа си и напишете на него любовта си към юбилейна пощенска картичка.