MuBril Малко метално Блюдо за Украшения, Златна Тава За Бижута, Държач за Пръстени, Ястие за Украшения, Модерна стойка за Бижута, Тава Тоалетна Масичка (Златен)
  • New

MuBril Малко метално Блюдо за Украшения, Златна Тава За Бижута, Държач за Пръстени, Ястие за Украшения, Модерна стойка за Бижута,

BGN 8.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Метал Размер : 6,1x3x0,9 инча.Цвят : Златисто, сребристо. Метален материал : повърхност с галванично покритие не ръждясва, защита от падане не е лесно да се прекъсне, благородна текстура.Метални съдове за бижута : Повърхност за лесно почистване, измиване не е необходимо, просто избършете с кърпа.Малка златар чиния : може да бъде поставен върху скрин, кухнята, спалнята, банята или където желаете.Използвайте модерен начин за съхранение на малки украшения, които обикновено носят, за да се гарантира, че те няма да бъдат забравени или изгубени. Елегантен дизайн : тава за бижута от светло златист метал, прост дизайн, с ясни линии в съчетание с тънък процес на нанасяне на покритие и добър блясък.Идеален за детайлни снимки и стил flatlay. Красива бижутерия табела във формата на златен лист, изработени от метал с отлично качество.Идеален за използване като притежател на бижута пръстени, ръчна верига, колие, гривни, обеци и други различни бижута Тава органайзер.Без да се притеснявате, че те ще бъдат изгубени. Отличен подарък за рожден ден за жени за рожден ден, годишнина, Деня на благодарността и Коледа.Поставете го в банята или кухнята, докато си миете ръцете, миете чиниите или да готвите храна.Оставете го на мивката или прикроватной нощни шкафчета, за да постави там пръстени, обеци, огърлици и часовници. Материали : Метал, Размери : 6.9 инча (малка), тегло : 80 г 5. Mubril съсредоточени върху изграждането на отношения с нашите клиенти и техните близки, благодарение на правилното майсторство.Ако по някаква причина Не сте доволни, просто се свържете с Mubril.Ние ще направим всичко възможно, за да Ви задоволи!!!. Идеален за използване като притежател на пръстени, различни подаръци за жени от всички възрасти, луксозна поставка за демонстрация на бижута.