Етикети Cool И Cool се Използват при детска треска, дискомфорте и мигрена, етикети и Cool Cool Headball и Cool Опаковка от 5 стикери Children ' s Fevers Органичен овлажняващ крем за лице (B, ?
  • New

Етикети Cool И Cool се Използват при детска треска, дискомфорте и мигрена, етикети и Cool Cool Headball и Cool Опаковка от 5

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Професионален дизайн】 Ментоловый помощ е подходящ не само за детски band-спин, но и за възрастни При мигрена, главоболие, зъбобол, мускулна, летаргия, умора, топлина 【Регулируема сигурност】 Защита на кожата - Може да бъде отглеждано до всякакъв размер и прилага на челото си или други части на тялото.Всяка шушка се Използва Един път За осигуряване на хигиена И ефективност. 【Мек】 Миг, миг физически, Лека, приятна за кожата, готино и удобно.Охлаждане с помощта на водород технологии, всеки мек, гъвкав помощ, удобно пада на място, не размазываясь и не жирнится. 【Всички комплекти】 Fever - Можете да използвате по всяко време и на всяко място, с .Сейфове за възрастни и деца. 【Професионален дизайн】 Ментоловый помощ е подходящ не само за детски band-спин, но и за възрастни При мигрена, главоболие, зъбобол, мускулна, летаргия, умора, топлина. 【Регулируема сигурност】 Защита на кожата - Може да бъде отглеждано до всякакъв размер и прилага на челото си или други части на тялото.Всяка шушка се Използва Един път За осигуряване на хигиена И ефективност. 【Мек】 Миг, миг физически, Лека, приятна за кожата, готино и удобно.Охлаждане с помощта на водород технологии, всеки мек, гъвкав помощ, удобно пада на място, не размазываясь и не жирнится. 【Всички комплекти】 Fever - Можете да използвате по всяко време и на всяко място, с .Сейфове за възрастни и деца.Етикети Cool и Cool се Използват при детска треска, дискомфорте и мигрена, етикети и Cool Cool Headcharge и Cool Стикери Опаковки от 5 детски стикери от треска, органичен овлажняващ крем за лице, описание : уплътнения, причиняващи дискомфорт / главоболие / охлаждане през лятото, незабавно физическо възстановяване.❆ Мек и дишащ, страхотен и удобен, подхранва кожата на детето.❆ да се използват както за възрастни, така и деца.Основни съставки : Нетъкан материал на медицински консумативи, гидрофильный полимерна гел, мента, борнеол, вода.