Переноска за напускане на Хамстер, Клетка за пътуване Хамстер на Открито, Прозрачно и Дишаща Малка Чанта за домашен любимец с Плечевыми Ремъци (Розов)
  • New

Переноска за напускане на Хамстер, Клетка за пътуване Хамстер на Открито, Прозрачно и Дишаща Малка Чанта за домашен любимец

BGN 44.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Малка чанта за домашни любимци, храна за вкъщи, изпълнена под формата на сладка котка, бистра, дишаща и лесна за използване.Това е първият избор за по-малки чанти за домашни любимци, пакетирана. Той е изработен от екологично чисти материали, нетоксичен и безвкусен, е безопасен за употреба от малки животни. Лесно е запознат и лесен за почистване. Лесно е запознат и лесен за почистване. Размерът му е 18*12*17.5 см, с големи вътрешни пространства, в които могат да се настанят две малки домашни любимци и достатъчно място за практикуване. Той е подходящ за носене на различни малки животни, като хамстери/ " златна мечка/ златни протеини/ кенгуру/ малки костенурките/ таралеж / пиле, за разходка или пътуване. Малка чанта за домашни любимци, пакетирана.