Gatuida Гривна Ключодържател Бисерный Каишка 3 Опаковки Бисерный Каишка За Телефон Бисерный Притежателя На Кол Гривна Бисерный Каишка За Кол Гривна От Полимерна Глин?
  • New

Gatuida Гривна Ключодържател Бисерный Каишка 3 Опаковки Бисерный Каишка За Телефон Бисерный Притежателя На Кол Гривна Бисерный

BGN 18.08

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Верига за телефон : Подвесная веригата е направен от добър материал, който е траен и практичен за употребаВерига за защита от загуба на телефон : изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид, който е декоративен, vi, дълго носене каишка за телефон : той може да украсите чантата си и да я направи по-модерен и красив.Декоративна каишка за телефон : може да се даряват на приятели и влюбени като подарък за Коледа, рожден ден, годишнина или Ден на Свети Валентин.Противоскользящий ключодържател за телефона : в Края снабден фиксирующей въже, което може лесно да се инсталира на различни калъфи за мобилни телефони.Пратката включва 3 x каишка за мобилен телефон Характеристики -Материал : полимерна глина и кристал - Можете да го използвате като декорация на собствените си ръце за чанта, ключодържател, лек и практично. - Окачен каишка САМ е изпълнен в китайски стил, който е пълен с модата. - Подвесная веригата е направен от добър материал, който е траен и практичен за употреба. - Той идва с леки и компактни размери, който е лесен и удобен за носене и използване. - Край снабден фиксирующей въже, което може лесно да се инсталира на различни калъфи за мобилни телефони.Информация за продукта Е сложна верига за телефон със собствените си ръце, направени от добър материал, здрав и практичен за употреба.Това може да направи вашият мобилен телефон е по-атрактивен и уникален.много подходящ за самостоятелно украса на вашия мобилен телефон.Тя може да се използва като защита срещу загуба на веригата.Изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид.