Хамак за котки Houchu Без мирис, 1 бр., Аксесоари за котки, Седалка за слънчеви бани за Котки с една плюшена възглавница, Здрава Търтей, Компактен Подвесная легло (Тъмно-?
  • New

Хамак за котки Houchu Без мирис, 1 бр., Аксесоари за котки, Седалка за слънчеви бани за Котки с една плюшена възглавница,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Качествени материал : Изработен е от мек филц, по-удобен и издръжливУчастието на мека възглавница, топли плюшени възглавнички осигуряват котка комфортен престой в сърцето на слънцето.Здрав лагер : Идва с 3-трайни всасывающими нещастници, които могат да се настанят до 15 кг / 33 килограма и надеждно прикрепен легло до прозорците или по стените от керамични плочки, не от страх от падане. Голяма стая : Отворен отгоре за лесен достъп, както и широк дизайн на пространство ще позволи на котката да спи и да се забавляват вътре.Дизайн котешки лапи : Хамак за котки проектиран с дупка в корпуса в куха форма издълбани котешки нокът, за украса и за наблюдение за котката през жердочку.Идеален подарък за котки : Хамак за котки осигурява безопасно огън на 360 ° за котки, което позволява на вашата котка комфортно се насладите на слънчевите лъчи.Котката трябва да бъде много се радвате на този хамак, когато го получите.Цвят : син, розов, светло сиво, тъмно сиво Помещение включва : 1 бр. Хамак за котки (от 1 плюшени подложка от различни цветове и 3 бр. вендузи) Размер : както е показано на фигура Материал : Филц Приложение : Стъкло на прозорец/врата. Характеристики : 1. Изработен е от мека войлочного материал, осигурява комфортно усещане за докосване, осигуряване на удобен и релаксиращ сън. Добро място за котки, където те могат да правят слънчеви бани и да се насладите на прекрасната природа навън, като поддържа им е топло и слънчево. Идва с 3-трайни всасывающими нещастници, които могат да се настанят до 15 кг / 33 килограма и сигурно прикрепени легло до прозорците или по стените от керамични плочки, без да се притеснявате за падане.