20 Броя Шарени, Амбалажна хартия за цветя, Водоустойчива Хартия за опаковане на Букети за Свети Валентин 23x23 Инча, Използвани за занаяти собствените си ръце, Луксозн?
  • New

20 Броя Шарени, Амбалажна хартия за цветя, Водоустойчива Хартия за опаковане на Букети за Свети Валентин 23x23 Инча, Използвани

BGN 6.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Висококачествена хартия за опаковане на свежи цветя, изработени от хартия маса, е натурална текстура на хартия, приятна на допир, обикновена хартия не са податливи на гниене, разрушаване, бръчки и замира под въздействието на вода и е в добра формаВОДОУСТОЙЧИВ : Не се притеснявай за водата при опаковане на цветя, този материал е изработен от водоустойчив материал за декорация на вашия букет.Благодарение на уникалния материал го е лесно да се скъса, тя е проста и може да си букет по-высококлассным.Букети цветя, опаковани в цветен амбалажна хартия, е не само цветя, но и на цялостното красота, съчетание на цветове, под формата на букет, стил на опаковката. 【Букет цветя】 може да покаже ниво на цветар и вкуса на купувача цветове. На 20 парчета, за да отговарят на вашите нужди в опаковката.Размерът на всяко парче е 23 х 23 инча, а лист хартия е подходяща за букет от цветя.Не е необходимо да губите време, нарязаните когато опаковката.Универсална ХАРТИЯ : идеален за опаковане на свежи цветя, цветя за Свети Валентин, моминско парти, сватба, юбилей, рожден ден, празници, ден на майката, на детската душа, опаковане на подаръци, за цветя, и чудесно за занаяти.Първо, нарязани на амбалажна хартия на най-подходящия размер на : 1. Първо, ние първо приемаме парче амбалажна хартия, след това вземете лента, а след това нарязани на цветя, а след това се разстила ги в амбалажна хартия. След това, като ние ще изпълним горните стъпки, ние загнем две страни на нашата амбалажна хартия, а след това я закрепим двустранно тиксо. Нататък, след като ние ще изпълним горните стъпки, ние достанем лента, а след това придадим си форма banta. Най-накрая можем да се затегне нашата лента в средата на опаковани цветове.