Многоцветен Набор от Блестящи Сенки за очи terbklf, Молив за Сенки за очи с Проблясващи Перламутровым Крем, Молив за Сенки за очи, Блестящ Цветен Скоба за големите пръс?
  • New

Многоцветен Набор от Блестящи Сенки за очи terbklf, Молив за Сенки за очи с Проблясващи Перламутровым Крем, Молив за Сенки

BGN 43.77

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нов Универсален Завъртане на кукатаПроизведено в САЩ или са внесени. ?? 【Дръжка за сенки с пайети】 12 различни цвята, включително дръжката за сенки за очи с проблясващи блясък и метални ефекти, просто нанесете я върху зоната около очите, и готово, можете да пробвате няколко цвята.(1x Дръжка за сенки за очи очна линия Молив За сенки Лежи на копринени буби Дръжка 3 в 1). ?? 【Высокопигментированный】 высокопигментированный, лесно се нанася и да се боядиса, натурална удобна формула и крем текстура, която гладко пада и може да бъде смесена, водоустойчив, не оставя петна (ако не се трие), не избледняват и има еднакъв цвят, интензивно оцветяване се запазва в продължение на целия ден носене. ??【Пестене на време за грим】 Молив за сенки с по-дебел край за меко и бързо нанасяне на по-голяма площ, без дразнене ръба около очите и отлично упорит цвят.Преносим молив за сенки за очи ще ви позволи да е толкова лесно да си грим и подкрашиваться отвън. ??【Широкото използване на】 12 различни цветове, изключително подходящи за професионален грим опушени очи, ежедневния грим, офис грим, маскарадните партита, макияжных шоу.Това ще бъде идеалният подарък за вашите приятели, приятелки, жени-член на семейството. ??【Мека и крем текстура】Тази гипоаллергенная дръжка за нанасяне кремави сенки с висока пигментация, за грим е кремовую формула, която пада гладко като коприна, и може да растушевывать, а тези искрящи сенки за очи са идеални за придаване на форми, перушина и разделителна способност, не са преувеличени блестящи, скрывающие естествен вид, за да търсят по-млад!. ☀ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕✿) ☀ Описание на продукта : ☀ Продукт съдържа: 1x молив за сенки за очи, очна линия, молив за сенки за очи, който се намира на копринени буби, дръжка 3 в 1.