Венчърс Fly Co. | Асортимент от мухи за риболов риболов, летят премиум-клас ръчно плетени 122 бр. | В комплект от две кутии с мухи | Сухи, Мокри, Нимфи, Серпантины, Рунтави Ж?
  • New

Венчърс Fly Co. | Асортимент от мухи за риболов риболов, летят премиум-клас ръчно плетени 122 бр. | В комплект от две кутии

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДБРАН АСОРТИМЕНТ от - най-пълно, внимателно протестированная, добре обмислена опаковане на пазара с нашата гаранция за 100% високо качество или връщане на вашите париТози комплект е внимателно подбран и тестван от експерти по улов на риболов, летят. ✔ МУШИЦА, ОДОБРЕНИ от РИБА - ще Получите в свои ръце "доказани", "одобрени риба" мушичките, които са излъгани дори най-умните риби.Кой по-добре може да се съди за нашите мухах, отколкото на себе си риба!Всеки модел е внимателно тестван и е доказано, че уловът на риба при повторение.Ние разработихме този комплект за работа на различните потоци, езера и реки, както и в различни условия, в различно време на годината и сред няколко вида.Най-накрая ще има мухи, които ви трябват, за да переловить приятелите си!. ✔ MATCH THE HATCH - Имайки предвид абсолютно начинаещи в улов на риболов, летят, ние направихме този асортимент максимално удобен за потребителя, снабдив всеки рибар полезни справочни карти.Можете бързо да разбере как изглежда всяка муха, на какви бръмбари те имитират и кога да ги използват.Ще имате добра рецепта, за да се "излюпят" и улов на някои тона риба във всичките си приключения. ✔ Просто добавете ВОДА - Този комплект съдържа 48 различни рисунки, включително и сухи мухи, мокри мухи, нимфи, сухоземни животни, сияние, яйца, червеи и много други, с размер от 8 до 20. Те са подходящи за различни видове, включително пъстърва, костур, панфиш, блюгилла и др.Просто добавете вода!. ✔ ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ПРАВИЛНАТА ЦЕНА - Не застревайте на това, за да купуват скандално скъп хардуер с увеличение на посредник и да рефинансира обзавеждане на цена от дома.Ние се отказваме от посредници и продаваме нашите продукти директно рибари, създаване на икономически ефективен начин, за да ви осигури необходимото оборудване.Може би вие дори можете да покажете разписка на своите близки, без да удря в беда!Качеството на > Всички - това е нашата 100% гаранция.