Плюшен възглавници за тялото Mewaii Horse - 25 Розова Мека възглавница във формата на Летяща Коня, Мила Плюшен възглавница за Прегръдки за деца, Дълга Плюшен играчка във ф?
  • New

Плюшен възглавници за тялото Mewaii Horse - 25 Розова Мека възглавница във формата на Летяща Коня, Мила Плюшен възглавница

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Супер мек плюш във формата на животни - скъпа играчка плюшен възглавница Mewaii е изработена от мягчайшего памук с фина бродерия и добра шевове, така че плюшени играчки kawaii могат да дарят на деца и възрастни най-добри чувства от прегръдки, премахване на стрес и тревожност, като ви помага да се чувствате комфортно след напрегнати дни на работа или обучение ? Многофункционална възглавница за тялото на животното - скъпа възглавница с летяща кон винаги ще ви съпътстват, докато спите, четете, работите и т. Независимо от това, че сте се сблъскали през деня, тя е напълно те подкрепи в переживании всякакви емоции.Преди лягане сладка плюшена играчка "летящ кон" може да стане за деца спътник, който ще замени качулка майката и бебето, и остави у децата чувство за сигурност в цялата нощ. ? Меки играчки животни - Благодарение на отличното и реалистичному външния вид на тази плюшен летящ кон може да придружава вас или приятелите си в самотните моменти.Всички негативни емоции и стрес на работното място ще изчезнат, когато се вземат в ръце, меки играчки-коне!. ✔ Лека пране - по желание може да се пере в пералната машина в режим на нежната цикъл или ръчно.Подсушете ги в добре проветрено място или го оставете да изсъхне в перална машина.Не забравяйте напълно, разбийте плюшени играчки, за да се насладите на сладки плюшени възглавници за тялото. ? Препоръчани подаръци от плюшени играчки Kawaii Animal - Една 25-инчов мека възглавница за тялото на коня идва във вакуумна опаковка в кутия, която е идеален подарък за рожден ден за жените, като майка, дъщеря, внучка и приятелка. 1 x Мека розова възглавница за тяло "Летящ кон" с дълъг корпус в кутия. 1 x Книга с инструкции за готвене и почистване.Плюшена котка идва във вакуумна опаковка в кутия, която силно се препоръчва като подарък на жените.