Тренировка За нокти, Лакиране на нокти От Вольфрамовой Стомана за Опесъчаване Корона Премахване на Мъртвата Кожа Дизайн Ноктите Маникюр Тренировки за Нокти Парче?
  • New

Тренировка За нокти, Лакиране на нокти От Вольфрамовой Стомана за Опесъчаване Корона Премахване на Мъртвата Кожа Дизайн

BGN 1.89

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тренировка от вольфрамовой стават за пробиване на ноктите : Здравото учение от вольфрамовой стават за пробиване на ноктите е идеалният инструмент за различни професионални задачи, като дърворезба, шлифоване, заточване, полиране и т Може да се използва за маникюр, облекчаване на гел-лак с нокти, полиране на ноктите и премахване на мъртвата кожа, отговаря на нуждите на нийл-арта.Твердосплавное тренировка за нокти : Подходящ за електрически бормашини за нокти, може да се върти напред-назад, подходящ за придаване на форма на ноктите, премахване на лак за нокти, премахване на мъртвата кожа и рязане на радиана.Подходящ за нокти, стъкло, пластмаса, метал, камък, керамични плочки и т. Това е удобно за смилане, се отличава с висока ефективност и стабилни резултати.Отличен за нокти, лак за нокти, почистване на нокти и грижа за тях.Висококачествени тренировки за нокти : идеален ефект шлифоване, дълъг експлоатационен живот. в основата на дръжката се използва за замяна на малко шлайфане колело без замърсяване с прах.Лесен за използване, безопасен и надежден, произведен от вольфрамовой стомана.ТРЕНИРОВКИ ЗА АКРИЛНИ НОКТИ : Универсален диаметър джолан 2,35 мм е подходящ за повечето шлифовъчни машини, представени на пазара.Материал от вольфрамовой стомана за максимална здравина. идеалният ефект шлифоване, дълъг експлоатационен живот. В основата на дръжката се използва за замяна на малко шлайфане колело без замърсяване с прах.За маникюр, облекчаване на лака от ноктите, може да се използва с лак за нокти, подходящи за дома, магазина на нийл-арт и т. Тренировка за кожичките на ноктите : Напълно функционално, може да бъде заменено в процеса на употреба, подходящ за сверлильного машина за нокти, предназначени за даване на форма на ноктите, премахване на лака, ороговевшей на кожата и рязане на радиана.Отговаря на изискванията на нийл-арт и може да се използва за маникюр, облекчаване на гел-лак с нокти, полиране на ноктите и премахване на мъртвата кожа. Той разполага с пълен набор от функции, може да се върти напред и назад, има функции за даване на форма, като лакове, с нокти, премахване на мъртвата кожа, рязане на дъг и т.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Drill Bits
Material:
Tungsten Steel
Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.1in
Product Function:
Used for manicure, nail polishing, nail salon, foot care, pedicure, nail polish removal, etc. to be used with nail polishers.
Product Features:
High-grade tungsten steel, washable, no rust, high concentricity, uniform and fine gears, high sharpness
Product Application:
Household, nail salon, etc.
Package List:
1 x Nail Drill Bits :