COOSA Гел-подложка за нокти, Лак за нокти с рисунки, Комплект за рисуване, UV-led Дизайн на ноктите с вграден в тънка линейна пискюл в Гелевых дръжки, Ноктите салон Направ?
  • New

COOSA Гел-подложка за нокти, Лак за нокти с рисунки, Комплект за рисуване, UV-led Дизайн на ноктите с вграден в тънка линейна

BGN 5.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Предпоставка включва】 комплект от 2 бутилки вливат в гел и лак за нокти ???СЪВЕТИ : Дълги и тънки четки са наша черта на лепило за теглене на тел.Ако получите четка с загнутым ръба, моля, щракнете да се свържете с купувача, ние ще решим всички проблеми за вас. ?【Високо качество】Комбинация от лакирующего гел за нокти и гел, за рисуване паяк, висока еластичност и високо съдържание на пигмент, невегетарианский, изработен от естествена смола, с нисък мирис и без вреда за кожата. ?【Нов дизайн】 му могат да бъдат успешно цветове само един да се приложи.Не е необходимо да почиствате четка всеки път, когато приключите работа, и да се притеснявате за това, че не разполагате с четка, това още повече ще ви спести време.Подходящ за нокти, гелевых нокти, режийни нокти, акрилни нокти, върховете на ноктите, калъфи за мобилни телефони и т. ?【Многофункционално използване на】 Използвайте не само като молив за рисуване на нокти със собствените си ръце, но и като лак за нокти, гел-боя или друго средство за създаване на дизайн на ноктите с ръце.Липса на свиване и растекания гел, богат цвят и леко оцветяване.Независимо дали е начинаещ или ноктите салон, лесно можете да рисувате красиви нокти. ?【 Дълъг живот】 Трябва да отверждать под led/ UV-лампа за нокти.Линията може да се проведе бързо и лесно от място за контакт, а благодарение на естествените съставки тя се задържа до 4 седмици.