10 БР. Мини-Короната С Кристали Декор за Коса, Диадема Принцеса Декорация за Малки Момичета, Аксесоари за Коса, за Жени, за Сватба, за рожден Ден (Злато и сребро)
  • New

10 БР. Мини-Короната С Кристали Декор за Коса, Диадема Принцеса Декорация за Малки Момичета, Аксесоари за Коса, за Жени, за Сватба,

BGN 6.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [Качествен материал] : Декор за коса под формата на корони от кристал са изработени от висококачествени сплави и страз, който е с твърда консистенция и е трайна ? [Изискана короната] : Малка, короната на принцеса с кристали има красив външен вид, сверкающая, добре направена, че да позволи на момичето да го носят, за да изпълни мечтата си за принцеса. ?[Елегантни аксесоари] : Елегантен, красив дизайн короната и много лъскав кристал, много приятен аксесоар, който може да направите вашите момичета, по-привлекателни, елегантни и уверени. ?[Сценарий на прилагане] : Малка корона с кристали, подходящи за рожден ден момичета, фестивали, партита, абитуриентски вечери или други специални случаи. ? [Гаранция] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Технически спецификации : Цвят : злато + сребро Материал : сплав + кристали Размер : приблизително 2,5 * 3,2 см/0,98 *1,26 инча Количество : 10 бр. Опаковка включва : 10 x crown принцеса с кристали.