Ретро Маса Уред с Гравиран в западен стил, маса за Хранене, Нож, Вилица, Комплект Лъжици, Луксозна Трапезария и кухненски Прибори, съдове за Сватбеното парти (Цвят: Д?
  • New

Ретро Маса Уред с Гравиран в западен стил, маса за Хранене, Нож, Вилица, Комплект Лъжици, Луксозна Трапезария и кухненски

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплекти прибори за хранене ❤【Висококачествени материали】 : Изработен е от здрава, устойчива на корозия и не съдържа никел неръждаема стомана, този комплект прибори за хранене, проектирана за по-дълъг живот и не оставя следи или мирис.Освен това, могат да се мият в съдомиялна машина за лесно почистване. ❤【Елегантен дизайн】 : Благодарение на огледално полиране и изглаждане на ръбовете на този комплект прибори за хранене ще даде своя масата за вечеря нотка винтажной елегантност.Той допълва съществуващите у вас прибори за хранене и превръща ежедневния прием на храна в изискано ястие. ❤【Удобна дръжка】 : Класически и удобен дизайн на дръжката прави този набор от прибори за хранене-подходящ за възрастни и деца по-възрастни.Той е точното тегло и дължина, което го прави лесен за употреба и използване.Комплекти прибори за хранене. ❤【Висококачествени материали】 : Изработен е от здрава, устойчива на корозия и не съдържа никел неръждаема стомана, този комплект прибори за хранене, проектирана за по-дълъг живот и не оставя следи или мирис.Освен това, могат да се мият в съдомиялна машина за лесно почистване. ❤【Елегантен дизайн】 : Благодарение на огледално полиране и изглаждане на ръбовете на този комплект прибори за хранене ще даде своя масата за вечеря нотка винтажной елегантност.Той допълва съществуващите у вас прибори за хранене и превръща ежедневния прием на храна в изискано ястие. ❤【Удобна дръжка】 : Класически и удобен дизайн на дръжката прави този набор от прибори за хранене-подходящ за възрастни и деца по-възрастни.Той е точното тегло и дължина, което го прави лесен за употреба и използване.Комплекти супени приборовописание продукти : 1. Моля, резервирайте необходимия ви брой : 1 комплект за 1 потребител, купете си повече, спестете больше2.Висококачествени материали от неръждаема стомана за по-дълъг период на употреба.