Holibanna 1 Комплект Образователни играчки за боулинг за деца, Детски Боулинг, Детски Спортни Играчки, Играчки за Боулинг, Комплект за Боулинг за деца, Топки за Боулинг, ?
  • New

Holibanna 1 Комплект Образователни играчки за боулинг за деца, Детски Боулинг, Детски Спортни Играчки, Играчки за Боулинг,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

PVC БОУЛИНГ на открито - Това е играчка за боулинг е подходящ за деца, за да научите повече за боулинге, които развиват техния интерес към занимания със спорт.Детски игрални комплекти на открито - за семейни събирания, празнични партита, къмпинг, рожден ден, игри за родителите.комплект топки за боулинг-С гладка повърхност и без чеп, така че той няма да навреди на пода и ръцете на вашите деца, при игра в къщата.РАЗВИТИЕ на ИГРАЧКА - тя е предназначена за това вашето дете да развива своята наблюдателност и визуално-моторна координация, а също и помага да подобрят своите математически умения, стратегия и логика.Детска играчка за боулинг - помага на децата да подобрят своите моторни умения, зрително-моторна координация, наблюдение и способността за логичното мислене.Списък на опаковки 2 x топки за боулинг 12 x Характеристики на боулинг - възглавница Цвят : бял детски комплект за боулинг. - Набор от игри за боулинг, подходящ за игра на няколко души, децата могат да играят на открито и закрито, заедно с родителите си и приятелите си, пишете на топки за боулинг. - Идеални за игра на закрито за на семейните игри или за детски партита, които добавят повече удоволствието от вашата играчка за малки деца. - Цвят на топката : Детска играчка за боулинг случайно цвят. - С него децата ще прекарват по-малко време на видео игри и по време на интерактивна играчка за боулинг. - Изработен от PVC материал, той е здрав.Гладка пилинг, без мелница и без нараняване на ръцете детски топки за боулинг. - Материал : Комплект за боулинг от PVC. - Размер : 24,00 X8,00 X8,00 см. / 9,43 X3,14 X3,14 инча детска развитие на играчка. - Това помага на децата да подобрят своите моторни умения, зрително-моторна координация, наблюдение и способността до логичното мислене, играчка във формата на топка за боулинг.