Бомбочки за вана BlissBombz за възрастни – Бомбочки за вана със Секси изненада вътре – високо качество на Органични Естествени съставки и Етерични масла – Релаксиращ ?
  • New

Бомбочки за вана BlissBombz за възрастни – Бомбочки за вана със Секси изненада вътре – високо качество на Органични Естествени

BGN 25.30

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? НАСЛАДЕТЕ се на ЕКСПЛОЗИЯ от АРОМАТИ с нашите елитни бомбочками за вана за възрастни, в състава на които влизат хранително масло за кожа, соли и минерали, които отмие умората, да освободи напрежението и събужда чувствата ? Ще ПОЛУЧИТЕ СВОЯ СКРИТ СЕКСИ ИЗНЕНАДА : когато блаженные пузырьковые бомбочки се топят, те разкриват скрити вътре в уникално чувствено съкровище, предназначени за възрастни, които искат да използват максимално момент на релаксация. ? ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩ или бомбочки за вана, които не хидратират кожата и оставят усещане за склизкости с грозни остатъци след баня.Подаръци 2 в 1 от Bliss Bombz за облекчаване на стрес за жените най-накрая се появи, за специален човек в живота си запомнил завинаги!Защо избрахте Нашите Мехурчета За Вана С играчки-изненади?Ето И Топ 3 Причини! ✅ ИЗПУСКАЙТЕ ДВОЙКИ С ПОМОЩТА на НАШИТЕ БОМБОЧЕК за ВАНА по-ГОЛЯМ РАЗМЕР : ЗА разлика от мини-бомбочек за вана, които бавно се разтварят, нашите ароматни шипучки за бани, голям размер, бързо се разтварят, обогатяване на вашия вода, вдъхновяващи аромати, които допринасят за релаксация. ✅ Отърви се ОТ СТРЕСА СЛЕД ДЪЛГИЯ ДЕН : вместо да се харчат пари за нестандартни бомбочки за душ, които дразнят кожата си, можете да закупите тези бомбочки за вана, които ще бъдат сухота на кожата и ви изпълват положителна енергия. ✅ ПОДАРЕТЕ на ПАРТНЬОРА СИ или на БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ : този уникален и шик подарък идеален за много поводи или "просто така".На разположение като в "го", така и в "нейната" версия Нужда от допълнителни причини? ✔ Наситена с хранителни вещества, които ще се подмлади кожата ✔ Свеж Деликатен аромат на океана ✔ Страхотна идея за подарък за рожден Ден, Свети Валентин, празник, Импулсивен, забавен, за двойки, за Какво получавате : 1 х Голяма бомбочка за вана 1 х Секси подарък-изненада 1 х подарък кутия Не се колебайте!Натиснете бутона "Добави в количката" СЕГА и се насладете на Баня в най-голяма!.