Оцветен Пръчка за сенки ZUYOKI, в два цвята Дръжка за сенки за очи, Блестящи Сенки За очи, Водоустойчиви Градиентные Сенки за грим с матова повърхност, блясък, Высокогл?
  • New

Оцветен Пръчка за сенки ZUYOKI, в два цвята Дръжка за сенки за очи, Блестящи Сенки За очи, Водоустойчиви Градиентные Сенки

BGN 3.48

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Два цвята дръжка за сенки за очи】 : Двуцветен пръчка за сенки за очи гладко се плъзга и по естествен начин растушевывается, създавайки деликатен и постепенно вид на сенки за очи в продължение на целия ден 【Водоустойчиви сенки за очи】 : пръчки за сенки за очи - това е водоустойчив грим.Не се притеснявайте за дъжд и пот, може да се запази стабилен и красив грим на очите.Той е безвреден за кожата, и можете да го използвате с доверие. 【Лесна употреба】 : Два различни цвята се съчетават и допълват два нюанса сенки за очи.Можете да рисувате градиентный грим само лесно да се приложи.Много лесен, с него лесно се справят дори начинаещи. 【Устойчив и не распускающийся】 : Естествен грим, силен и красив грим на очите може да се съхраняват в продължение на дълго време след нанасяне.Текстурата е нежна и излъчва очарование в зависимост от ъгъла на осветяване, като се придава на очите блясък и дълбока обжалване. 【Идеални подаръци за жени 】 : Тази блестяща градиент пръчка за сенки за очи - един чудесен подарък за жена и приятелки.Опаковката е малка и симпатична, тя е лесно да носите със себе си, дори ако излезеш на улицата, винаги можете да се фиксира за вашия грим.Характеристики : 1. Подходящ за всеки тип кожа. Наклон в два цвята, укрепване на триизмерен грим. Идеален подарък, това е един добър подарък за жена и приятели от женски пол. Най-лесният и удобен, те могат лесно да се възползват дори от новаците.6 Цветове отговарят на всички ваши нужди в избора. Елегантен, мек на допир, водоустойчив, дълготраен. Прави вашите очи са по-чаровни и привлекателни. Перфектен грим за ежедневна работа, срещи, партита.Технически спецификации : Тегло : 3,8 гр Тип : два цвята сенки за очи : #1, #2, #3, #4, #5, #6 Пратката включва : 1 * два цвята пръчка за сенки за очи.