Othmro 1 бр. Регулатор на налягане на въздуха Въздушен Филтър Филтър За пречистване на Въздух Източник AFR2000 G1/4 Регулатор Пневматичен Компресор Въздушен Филтър, Регула?
  • New

Othmro 1 бр. Регулатор на налягане на въздуха Въздушен Филтър Филтър За пречистване на Въздух Източник AFR2000 G1/4 Регулатор

BGN 5.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Име на продукта : Филтър за пречистване на въздух източник;Номер на модел : AFR2000;.Диаметър на адаптера : 1/4";. Капацитет за олио : 60 cc виж Съдържание на опаковката : 1 х филтър за пречистване на въздух източник.Описание на продукта Работна температура (℃) : 5 ~ 60, Гарантирана устойчивост на налягане : 1,5, Диаметър (мм) : 12,7, Диаметър на дюзата : G1 / 4, Максимално работно налягане (MPA) : 0,85, обхват на регулиране на напрежението (ИПП) : 0,05 ~ 0,85, точност на филтриране (микрона) : 5 ~ 40 Издърпайте предпазен клапан и завъртете го, след това налягане на сгъстен въздух може да се регулира в съответствие с изтекъл градуса. налягане, и може да се балансира импулс налягане, натиснете копчето, за да го заключите.Пневматичен Филтър-Източник на въздуха Treatment.to намаляване на налягането на въздуха, който преминава от машина за измерване на налягането на въздуха, за да се гарантира манометър чист и качествен въздух.Филтър и регулатор заедно, като една част, придават му компактни размери.Филтър е с нов дизайн ножове с висока ефективност на отделяне и устройство за нулиране на диференциално налягане.Той може автоматично капка вода.На контролния клапан е една балансирана структура на входящия въздух с предимствата на стабилно налягане, висока точност и бърза реакция.Помага да се филтрира течност и чужди частици от линията за сгъстен въздух, широко използвана за пневматични инструменти и компоненти.