Лампа за терапия Червена Светлина за Здравето на Кожата на Лицето и Тялото 660 нм 850 нм Близкия Инфрачервен Червена Led Лампа (13*8 (30 бр.))
  • New

Лампа за терапия Червена Светлина за Здравето на Кожата на Лицето и Тялото 660 нм 850 нм Близкия Инфрачервен Червена Led

BGN 59.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Терапия червен и инфрачервен светлина : 15 топки на червената светлина 660 нм + 15 топки NIR 850 нмИдеален за облекчаване на болка и умора, за възстановяване на мускулите и може да се възстанови и да се обърне назад увреждане на кожата. ✔ Регулируеми по височина и ъгъл на наклона : Това е устройство за грижа за тялото е снабдено с устойчива метална основа.Дължина на пръчката се регулира от 22,5 до 39,5 виж Благодарение на въртящи се на 360 градуса топка главичката можете да регулирате панел лампи във всяка посока по своему. ✔ Мобилен живот с комфорта и красотата на : терапевтична лампа може да се побере по масите или на пода.Благодарение на компактен размер, лесно теглото и подвижна конструкция може да вземете със себе си навсякъде.Можете да се насладите на грижите за тялото си по време на четене преди лягане, по време на работа, по време на практикуване на йога и т. ✔ Лесна употреба : лесно переключайтесь между 4 режима, натискане на бутони + / -.Козметична лампа без трептене и отблясъци може да се инсталира на разстояние от 3-18 инча, осигуряване на осветеност на 156-100 W /cm2. Препоръчва се да я използвате за 20-30 минути всеки ден. ✔ Идеален подарък, който демонстрира любов и грижа : лампа с червена светлина, достатъчно преносими за употреба в дома или на път.Това намалява болката, подобрява съня, повишава енергията.Интелигентен подарък за тези, които обичаш и за когото те е грижа.Идеален за родители, възрастни хора, любители на спорта и красота.