Реколта led крушка на Едисон truestory с регулируема яркост, 5 W, Еквивалент на 50 W, 450 lm, Топло Бяла 2700 До, led крушки с нажежаема жичка ST19 (ST58), средна база E26, Прозрачно Стъкло, ?
  • New

Реколта led крушка на Едисон truestory с регулируема яркост, 5 W, Еквивалент на 50 W, 450 lm, Топло Бяла 2700 До, led крушки

BGN 13.03

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ретро дизайн Топло бяла светлина 2700 K.CRI 90, прави цвета по-истински.Много икономичен и по-дълъг експлоатационен живот. В Основата На E26. ъгъл на лъча 360 °, Няма тъмна страна. 【Спестяване на енергия и дълъг живот】 led лампи с нажежаема жичка се използват яркост 450 лумена и леко топло бяла светлина 2700 До него за включване на пълна яркост, като консумират с до 90% по-малко енергия, отколкото традиционните лампи с нажежаема жичка, и срок на експлоатация до 15 000 часа. 【Съвместимост с регулируема яркост и най-качествени】 Реколта led лампи, с регулируема яркост, съвместими с над 90% диммеров, представени на пазара, не блестят, осигурявайки плавно регулиране на яркостта на най-ниска яркост на ниво от 10% до най-високото ниво на 100% .Просто настройте идеалната яркост за различни поводи или събития, създаване на динамична атмосфера по всяко време. 【Лесна инсталация и ретро вид】 Те са вкарани в козела стана основа E26 и инсталирани директно на закрепване.Тази крушка E26 medium base мощност от 5 W е направена в класически стил edison и при включване и изключване усеща се като старата крушка на едисон с капацитет от 50 Вата. 【Широко приложение】Електрическа крушка с цокъл E26, 2700 K led лампи с нажежаема жичка за създаване на мека топла бяла атмосфера, идеално място за годишнини, партита, сватби, тържества. 【Следпродажбено обслужване】 Ние предоставяме гаранция за качество, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще отговорим на вашите въпроси и ще ви предоставим услуги.Защо са ни избрали ?. Нашата компания е производител, специализирана в домашния светлина, която е основана през 2009 година.Ние много професионално в производството на крушки с нажежаема жичка edison, лампи с играта на пламъка, led енергоспестяващи лампи и висящи осветителни тела.