Улични Струнни тела Lepro S14, 50-подножието Висящи осветителни тела за вътрешен двор с 15 Небьющимися светодиодни крушки Edison, Водоустойчив Търговски осветителни тела з?
  • New

Улични Струнни тела Lepro S14, 50-подножието Висящи осветителни тела за вътрешен двор с 15 Небьющимися светодиодни крушки

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

създайте романтична атмосфера за срещи и сватби създайте уютна атмосфера за наричат вечери и семейни барбекю. и добави празнично настроение на Коледа или празнични тържества. 50-подножието Струнни светлини. 15 крушки + 1 работа на смени крушка.Крушки са разположени на разстояние 3 метра един от друг. Нечупливи led лампи не разобьются при падане или вятър.Сертифициран от UL.Тестван и одобрен в обект за сигурност.Очакван срок на експлоатация до 15 000 часа, 10 пъти по-дълго, отколкото при лампите с нажежаема жичка.Энергоэффективный.Всяка крушка консумира само 0,6 вата енергия и осигурява 30 лумена светлина.Същата яркост, че и при лампи с нажежаема жичка с мощност 5 Вата, пести енергия на 88%. в штекере-контакт се съхраняват 2 предпазителя.Сверхпрочный гумен кабел е здрав, но достатъчно гъвкав, за да наматываться на тесни парапети или клони на дървета.Този струнен лампа е изключително гъвкав и лесен за монтаж във всякакви помещения, като например навеси, покриване на дворове и огради.С помощта на водач тел с S-образна лети куки или временни стяжками (не са включени в комплекта).Или прикачения към каквато и да е дизайн.Вкрутите всяка крушка в гнездото по посока на часовниковата стрелка, докато горната част на гнездото не се образува плътно уплътнение около крушки, както колба не може да влезе в плътен контакт с жак.Добавете до 48 комплекти.Да НЕ се ПРЕВИШАВА 432 Вата.Энергоэффективный.Тези led гирлянди за вътрешен двор, оборудвани маломощными led лампи, които се консумират с 88% по-малко енергия от обикновените улични осветителни тела със същата яркост.Нечупливи външни Струнни инструменти осветителни тела, които все още изглеждат стилно.Акрилни крушки са прозрачни като стъкло.А удароустойчив декоративно led крушки с нажежаема жичка не са счупени при падането, което ги прави безопасни за деца и домашни любимци.