BESTonZON 60 бр Подарък Торта за Притежателя на Контейнер за Шоколад партита от Галванична Пластмаса с Бижута, Декорации, Квадратни Декоративни Капачки за Стареене, Кон?
  • New

BESTonZON 60 бр Подарък Торта за Притежателя на Контейнер за Шоколад партита от Галванична Пластмаса с Бижута, Декорации,

BGN 32.26

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластмасата ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ за шоколадови БОНБОНИ - Лека, елегантна и декоративна, уникална и красива подарък кутия - вашият най-добър избор.ИНДИВИДУАЛНО БИСКВИТИ - Чрез процеса на гальванопокрытия и шлейфовому декора цвят се получава светло и водоустойчиви.В сандъка със СЪКРОВИЩЕТО е - е Изработен от пластмаса, не е лесно да се деформира, и можете да го използвате с доверие.МИНИ-КОНТЕЙНЕРИ ЗА БИСКВИТИ - идеално за съхранение на сватбени бонбони, украса и други малки неща.ПЛАСТМАСОВА КУТИЯ за подаръци -В управление на данните могат да се съхраняват всички видове изящни подаръци, шоколад, бонбони и други.Списък на пакетите 60 x кутии за шоколадови бонбони, Особености -Материал : Пластмасова кутия за детската душа - за бонбони, закуски, малки подаръци, бисквити, шоколад и т. на Квадратен калъф за бонбони. -Изискана кутия за бонбони с интериор под формата на пера, много красива и елегантна, приятен подарък за вашите приятели във формата на кутии за възглавници.97 X1 тестени изделия. -Те са изработени от висококачествена пластмаса, безопасни и с увереност могат да бъдат трюфельными. -Цвят : Сребро прозрачна кутия, С тези чекмеджета за съхранение те могат да ви донесе много удобства, както и на изящни бижута за вашия квадратен калъф за празнични предложения. -Може да се постави на масата като креативен украса, с ярък цвят и изискан дизайн, елегантни и уникални контейнери за бонбони.Информация за стоки, Кутия бонбони за партита в чест на рождения Ден за организиране на сватбени сладки, украса, подаръци и много други. сватбени сувенири, Изработени от пластмаса, практични и надеждни, им е лесно да се деформира и выцветать, те продължават ви за дълго време. подарък кутия за юбилейна партита Външния вид на тази кутия бонбони е уникален и элегантен, с луксозен стил и шлейфовым интериор, приятна на допир.