Callm 1 бр. Декоративна Тиква - Кадифе Тиква ръчна изработка, Супер Мека Пълнена Тиква с Изискан Умение за падането на Хелоуин, Деня на Благодарността (Розов)
  • New

Callm 1 бр. Декоративна Тиква - Кадифе Тиква ръчна изработка, Супер Мека Пълнена Тиква с Изискан Умение за падането на Хелоуин,

BGN 28.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤✈✈✈✈✈ Обичайният срок за доставка : 7-10 дни ✈✈✈✈✈ 【 Високо качество】 : Тези тикви ръчна изработка, изработени от висококачествен мек еластичен кадифе, а от вътрешната страна е пълна с памук, който е много мек и удобен.В памук, увит няколко малки камъчета, за да се увеличи стабилността тиква и предотвратяване на разклащане.Това е едно от незаменими орнаменти за декорация на дома през есента сезон на прибиране на реколтата. 【Есенни празнични украси】 : Тиква са символ на Хелоуин, а също така символизират събирането на реколтата.Тези декоративни кадифе тиква може да се запази в добро състояние в продължение на цялата година и да добавите бои вашия дом!. 【Широко се използва】 : Тези тикви са идеални за декорация на есенните тематични партита.Например, парти в чест на Хелоуин, вечеря в чест на Деня на благодарността, есенна тема сватба, парти по случай рожден ден, парти във фурна, мероприятия за събиране на реколтата есента и др. 【Време на доставка и сервизно обслужване】 Много ви благодаря за огромната подкрепа.Аз разбирам вашето безпокойство относно времето за доставка, това отнема около 7-10 дни.Освен това, 30-дневна гаранция за връщане на пари или размяна, не се притеснявайте за покупка!. ❤✈✈✈✈✈ Обичайният срок за доставка : 7-10 дни ✈✈✈✈✈. 【 Високо качество】 : Тези тикви ръчна изработка, изработени от висококачествен мек еластичен кадифе, а от вътрешната страна е пълна с памук, който е много мек и удобен.В памук, увит няколко малки камъчета, за да се увеличи стабилността тиква и предотвратяване на разклащане.Това е едно от незаменими орнаменти за декорация на дома през есента сезон на прибиране на реколтата. 【Есенни празнични украси】 : Тиква са символ на Хелоуин, а също така символизират събирането на реколтата.Тези декоративни кадифе тиква може да се запази в добро състояние в продължение на цялата година и да добавите бои вашия дом!. 【Широко се използва】 : Тези тикви са идеални за декорация на есенните тематични партита.Например, парти в чест на Хелоуин, вечеря в чест на Деня на благодарността, есенна тема сватба, парти по случай рожден ден, парти във фурна, мероприятия за събиране на реколтата есента и др. 【Време на доставка и сервизно обслужване】 Много ви благодаря за огромната подкрепа.Аз разбирам вашето безпокойство относно времето за доставка, това отнема около 7-10 дни.