Водонепроницаемое Одеало за домашни любимци, Одеяла за Кучета, Супер Мека Топла Космати Покривка с Модел, Защита за Дивана, Автомобилната Легла, Моющееся Улично Од?
  • New

Водонепроницаемое Одеало за домашни любимци, Одеяла за Кучета, Супер Мека Топла Космати Покривка с Модел, Защита за Дивана, Автомобилната

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ВОДОНЕПРОНИЦАЕМОЕ ОДЕЯЛО ЗА КУЧЕТА - юрган с шарени е от една страна полиуретаново водостойкое покритие за отблъскване на вода, а от друга страна е покрита с мек флисом от шерпи, който абсорбира течности, ефективно предотвратява проникването на влага през негобързо се абсорбира, с капацитет 8 чаши (68 грама) на течност. ? ОБРАТИМ КОМФОРТ - Одеало за малки кученца с размер 40x30 см от едната страна плюшевое, а от друга - пушистое, което го прави топъл и удобен вариант за вашия домашен любимец, който може да се отбиеш по време на следобеден сън.Идеален за настаняване на домашни любимци от всички размери и възрасти. ? УНИВЕРСАЛНА ЗАЩИТА - Това е атрактивна флисовое одеяло предпазва вашият диван, фотьойл или легло, от нещастните случаи с домашни животни, вълна, разливи, замърсяване и петна.Той е подходящ за настаняване във вътрешността на пренасяне на домашни животни, развъдник, или на превозното средство по време на пътуване с вашия пухкава друг. ?Машинно ПРАНЕ - Това е водонепроницаемое одеяло лесно да се почистват и да се грижат за тях в случай на замърсяване, просто постирав го в студена вода и высушив в перална машина на слаб огън.Направете хубав подарък на новите собственици на домашни любимци, които искат да защитят своите мебели. ?Подробна ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА - Материали : Фланела от 100% полиестер, с тегло 250 гориво, полиуретаново водостойкое покритие и руно от полиестер Шерпа с тегло 230 гориво.Размери : (Д) 40 "x (Ш) 30"x (В) 0,25". Машинно пране със студена вода и сушене в перална машина на слаб огън. ? ВОДОНЕПРОНИЦАЕМОЕ ОДЕЯЛО ЗА КУЧЕТА - юрган с шарени е от една страна полиуретаново водостойкое покритие за отблъскване на вода, а от друга страна е покрита с мек флисом от шерпи, който абсорбира течности, ефективно предотвратява проникването на влага през него.бързо се абсорбира, с капацитет 8 чаши (68 грама) на течност. ? ОБРАТИМ КОМФОРТ - Одеало за малки кученца с размер 40x30 см от едната страна плюшевое, а от друга - пушистое, което го прави топъл и удобен вариант за вашия домашен любимец, който може да се отбиеш по време на следобеден сън.Идеален за настаняване на домашни любимци от всички размери и възрасти. ? УНИВЕРСАЛНА ЗАЩИТА - Това е атрактивна флисовое одеяло предпазва вашият диван, фотьойл или легло, от нещастните случаи с домашни животни, вълна, разливи, замърсяване и петна.Той е подходящ за настаняване във вътрешността на пренасяне на домашни животни, развъдник, или на превозното средство по време на пътуване с вашия пухкава друг.