Healifty, 1 Клетка, Средство за премахване на гъба, Спа, Многоцветни Ръкавици с един пръст, Чистач, Зелена Гъба За Къпане, Гъба За почистване на кожата, Суха Кърпа, Джобно ?
  • New

Healifty, 1 Клетка, Средство за премахване на гъба, Спа, Многоцветни Ръкавици с един пръст, Чистач, Зелена Гъба За Къпане,

BGN 3.74

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГЪБА-СКРАБ за тяло - тя може да се отшелушивать и изтриване на омертвевшую кожата, придава гладкостСТЪРГАЛКА, ЗА гърба - Тези средства за душ работят добре при отшелушивании, те нежно масажира кожата, като върху нея натиск.ЧЕТКА ЗА ИЗМИВАНЕ на тялото с ОБРАТНА страна -Внимателното почистване ще премахне мъртвите клетки и почистване на порите на кожата, за премахване на черни точки.Ръкавица за баня - един прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на своите служители, семейство, деца, приятели и т., Дълга четка за душ-Преносим дизайн, е лесно да се вземат в ръце, да се съхранява и да се пести място, след употреба може да се мотае, да изсъхне.Списък на пакета 1 х порести гъба 1 х ръкавица за вана 1 х скрубер за гърба Характеристики -Всички елементи са изработени от материал, който е безопасен за кожата на скрубер за гърба. - Подходящ е за използване на ръцете, краката, гърдите, гърба, и т. - Изящна изработка изработка осигурява практичност и дълготрайност на тъканта чистач за тяло с дръжка. - Комплектът включва ръкавица за баня, гъба за баня, стъргало за гърба, който ви предлага различни средства за почистване на банного колан. - Тези средства за душ работят добре при отшелушивании, те нежно масажира кожата на гърба при натиск самоаппликатором. - Материал : Спондж + Полиэтиленовое кърпи за баня.Описание на продукта Гъба за измиване на тялото, с която лесно се работи.четка за почистване на гърба Отличен избор за подарък за вашите приятели и любими хора, това им хареса.ръкавица за баня, Те ефективно ексфолиране на кожата и не поцарапают си.четка за тяло и скрубер за гърба на Тези средства за къпане са изработени от материал, можете да ги използвате в някоя част на тялото, краката, ръцете, гърдите и т.