Lmbabter Детска Пелена Влажна, Суха Чанта - 3ШТ Чанта-органайзер за пелени, чанта за памперси (Геометрия) и преносим поставка за свободни за детето, Малка чанта за Пампер?
  • New

Lmbabter Детска Пелена Влажна, Суха Чанта - 3ШТ Чанта-органайзер за пелени, чанта за памперси (Геометрия) и преносим поставка

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Добра пелена за свободни】-идеална за заети майки и татковци, външен джоб подходяща за маминых и папиных неща, а във вътрешния нетната джоба удобно да се съхранява стоки от първа необходимост за дететоПодложка за смяна на пелени - идеален подарък за всяко дете до родител и интелигентен подарък за душата на детето. 【Чанта за мокри и сухи памперси】 - Евтина чанта слаба, не е водоустойчив.Въпреки факта, че нашата чанта за памперси безопасно и е трайна, в двуслоен полиестер материал е водоустойчив и ще ви помогне да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделно. 【Лесно да носите със себе си】 - Вие ще получите три опаковки за памперси с различен модел.При чанта има дръжка, така че да можете лесно да повдигнете или да закачите чантата си. 【Подвесная чанта за количка】 - Можете да използвате линия за закачване, за да я закачите.Вие също може да се прояви творчески подход, ако искате да виси над земята. 【Многофункционалност 】 - Влажна чанта - най-добрият избор за пътуване, плаж, фитнес, разходки и ежедневна за съхранение на хавлиените кърпи, играчки, тоалетни принадлежности, с мръсни дрехи или пелени.Може да се използва като влажни и сухи пакети за памперси, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти, чанти за съхранение на тоалетни принадлежности, чанти за бельо, хигиенни кърпички, чанти-организаторите. 【Добра пелена за свободни】-идеална за заети майки и татковци, външен джоб подходяща за маминых и папиных неща, а във вътрешния нетната джоба удобно да се съхранява стоки от първа необходимост за детето.Подложка за смяна на пелени - идеален подарък за всяко дете до родител и интелигентен подарък за душата на детето. 【Чанта за мокри и сухи памперси】 - Евтина чанта слаба, не е водоустойчив.Въпреки факта, че нашата чанта за памперси безопасно и е трайна, в двуслоен полиестер материал е водоустойчив и ще ви помогне да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделно. 【Лесно да носите със себе си】 - Вие ще получите три опаковки за памперси с различен модел.При чанта има дръжка, така че да можете лесно да повдигнете или да закачите чантата си. 【Подвесная чанта за количка】 - Можете да използвате линия за закачване, за да я закачите.Вие също може да се прояви творчески подход, ако искате да виси над земята. 【Многофункционалност 】 - Влажна чанта - най-добрият избор за пътуване, плаж, фитнес, разходки и ежедневна за съхранение на хавлиените кърпи, играчки, тоалетни принадлежности, с мръсни дрехи или пелени.Може да се използва като влажни и сухи пакети за памперси, пътни чанти, чанти за съхранение, косметичек, чанти, чанти за съхранение на тоалетни принадлежности, чанти за бельо, хигиенни кърпички, чанти-организаторите.