NOVAL 50 БР Буфер блок за нокти за Еднократна употреба Буферни Блокове за нокти Обемни Малки Оранжеви Буфери за нокти Опесъчаване блок За нокти за предварително нанас?
  • New

NOVAL 50 БР Буфер блок за нокти за Еднократна употреба Буферни Блокове за нокти Обемни Малки Оранжеви Буфери за нокти Опесъчаване

BGN 5.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Еднократна буфер за нокти на едро】 Буфер блок NOVAL за нокти е с размер 80/100, двустранен, лесен за използванеВъв всяка опаковка от 50 парчета, и това количество е достатъчно за ежедневна употреба. 【Перфектен размер】 Нашия буфер блок за нокти повече и с него е по-лесно да се справят, отколкото с други мини-буферами за нокти.Размер на портокал буфер блок за нокти е 2.35 сантиметра, за да ви осигури безгрижен грижа за ноктите. 【Отлично качество】 Буфери за нокти са изработени от висококачествени абразивни материали, който не поцарапает и няма да навреди на естествени нокти, но леко отполирует повърхност, което му придава красива мекота и подобрена текстура за бъдещи слоя лак за нокти.Мини премиум качество омекотява назъбени ръбове и осигурява по-дълъг експлоатационен живот полироли. 【Прилагането на】 Буфери за нокти за акрилни нокти, предназначени за полиране на ноктите, преди да нанесете лака за нокти, гел-лак, наращивающего гел, идеален за вливат в гел маникюр.Правилната подготовка с помощта на нашите буфери samll и въздействието ще осигури дълготраен цвят на ноктите и ги подобрение. 【Домашен и професионален козметичен】 буфер блок NOVAL orange за нокти с малки размери, лесен за носене, може да се мие и стерилизира, без значение дали използвате в дома му, професионално използвате в маникюрном салон или носите със себе си при пътуванията, той е подходящ за вас, като ви позволява да се насладите на комфортен живот.