Приставной масичка за закуски Под диван, малка странична масичка, Jchen 【Доставка от САЩ】 Произведено Приставной масичка малка странична масичка Количка на колела ?
  • New

Приставной масичка за закуски Под диван, малка странична масичка, Jchen 【Доставка от САЩ】 Произведено Приставной масичка

BGN 20.28

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【 【 За доставка : изпращаме с американския складНие ще изберем най-бързият начин за доставка на стока за вас.Обикновено доставката отнема 3-8 дни. ☀ 【 В тази нощното шкафче удобен да смартфон, звукова машина, часовник с аларма, списания, касети, книги, очила за четене и напитки.И той може да се похвали с тънък и лек дизайн, който се побира лесно в малки пространства, като същевременно осигурява достатъчно място за съхранение. ➤ 【 Благодарение на здравата конструкция и гъвкавост на дизайна на тази шкафче е удобен за преместване.Този масичка наблизо е подходяща за използване на закрито.Този приставной масичка, предназначени за инсталиране в близост до с мека мебел, любимия фотьойл или легло, се използва, за да запазите ярка лампа, любими книги и чаши в обсега.И този акцентный маса също ще добави дизайнерски завършек на всяко пространство; може да се използва в спалнята, хола и банята. ☀ 【Тази нощно шкафче, изработени от прекрасния материал, достатъчно е здрав, за да продължи ви за дълго време.Благодарение на добре обмислен дизайн, този стилен приставной маса няма да мърдам или скърцане, освен това, на четири крака, изработени от масивна дървесина, която осигурява дълголетие.Освен това, уникалната форма осигурява неговата стабилност. ☀ 【Е подходящ за вашата стая - тази нощно шкафче идеални за съхранение и подреждане на вашите вещи.Той е с елегантен и класически дизайн, който може да се обърне за различен дизайн на интериора.Перфектен размер, за да инсталирате в близост до с разтегателен диван или двойно легло.Този стилен гардероб за съхранение подходящ за дома на всеки стил. Описание : 100% чисто нов и високо качество.НЕЩО ОПРЕДЕЛЕНО : някаква мебели изглежда добре, но не е много практична.Други са функционални, но изглежда студено и скучно.Но не този приставной маса - благодарение на топлите тонам дърво, устойчива повърхност и 4 колесикам вие получавате най-доброто от двата свята.