NUOBESTY Джоб в Чантата си Джоб портфейл в Джоба на чантата Икономични Листа Консумативи Листа Консумативи листове за Парични Икономични листове Корици: 24шт Сладко Пр?
  • New

NUOBESTY Джоб в Чантата си Джоб портфейл в Джоба на чантата Икономични Листа Консумативи Листа Консумативи листове за Парични

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИКОНОМИЧНИ ВТУЛКИ : помагат ви да контролирате своите финанси през вашия личен месечен бюджетен план или в чантата сиПЛАНЕР на ПАРИ в ПЛИКОВЕ : таблица бюджета, в която се записват всички постъпления и плащания на парични средства, лесен за употреба.ОРГАНАЙЗЕР за СЪСТАВЯНЕ на БЮДЖЕТА в портфейла : практичен, удобен и добър помощник в живота си и финанси.ПАПКА за СЪСТАВЯНЕ на БЮДЖЕТА в БРОЙ : лесен за употреба, спестявайки време и разходи за труд, както и удобна за запис на ситуацията с разходите.ИКОНОМИЧНИ ВТУЛКИ за ПЛИКОВЕ : , Подходящи за дома, за пътуване, за пикник, пътна екскурзия, бизнес пътуване и т. Предпоставка включва 24 x бюджетни лист Характеристики - Размер : около 17,10 X8,70 X0,20 см/6,72 X3,42 X0,08 инча. - Цвят : различни цветове. - Материал : хартия. - Можете да го носите в чантата си или в чантата си, преносим и удобен. - Това е най-добрият начин да се изработи добър навик за финансова независимост. - Изработен от висококачествен материал, много лесен за организацията и писане. - Ще ви помогне да управлявате вашите финанси във вашия личен месечен бюджетен план или в чантата си. - Отлично подходящ за организиране на вашия месечен списък на сметки или ежедневника.Информация за стоки, Този икономичен лист ще ви помогне да контролирате финансите си, да губите това, което имате, че е добър навик за финансова независимост.Техните удобни за носене, можете да да ги вземат със себе си по всяко време и на всяко място.