Бързо скачане на въже UP & FORWARD - Ергономични дръжки и два въжето, защитено с Регулируеми въжета за тренировки на закрито и на открито - Бързо въже за скачане с шарикоп?
  • New

Бързо скачане на въже UP & FORWARD - Ергономични дръжки и два въжето, защитено с Регулируеми въжета за тренировки на закрито

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⭐️ ЕРГОНОМИЧНИ ДРЪЖКИ - Дръжки за въжета са направени от приятен за кожата нескользящего материал, с диаметър 25 мм и дължина от 140 мм, което осигурява добра опит тренировки и перфектно ляга в ръката ⭐️ ДВЕ НАПРАВЛЕНИЕ - скачане на въже за скачане нагоре и напред, включва в себе си два регулируеми на колан, изработена от 8 стоманени телени живял, които, покрити с PVC материал, което го прави быстроходной и устойчива на износване. ⭐️ ДВОЙНА ЗАЩИТА - В мястото на контакт на кабела с покритие предвидена е и допълнителна защита под формата на силиконова подплата. ⭐️ БЪРЗО скачане на въже - Висококачествени лагери осигуряват необходимата скорост за екстремни скокове, скоростни тренировки, тренировки за издръжливост в бокса, MMA, бойни изкуства, тренировки на закрито и на открито. ⭐️ На ВТОРИЧНИЯ пазар НЕ се притеснявайте - ние даваме гаранция за нашите продукти, така че, ако имате някакви проблеми за използване, моля, не се колебайте, пишете ни, ние ще ви дадем задоволително решение възможно най-скоро.Въже за скачане Up & Forward за тренировки на закрито и на открито.