Декоративна Обвивка за безжичен контролер PS5 DualSense, Индивидуални Сменяеми Лицеви панела Yicege контролера на Playstation 5, Декоративна Капачка с клипс за корпуса на Направ?
  • New

Декоративна Обвивка за безжичен контролер PS5 DualSense, Индивидуални Сменяеми Лицеви панела Yicege контролера на Playstation

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Много по-добър външен вид, отколкото на оригинала】 Актуализиран специален материал 2021 г, като този скоба за корпуса на PS5 блестящ и прекрасен, много по-добре от оригинала, който можете да проверите на снимката, очевидно е доста готин!. 【Индивидуален дизайн на контролера на PS5】 Тази декоративна лицева панел е подходящ само за безжичен контролер за Play Station 5 Dual Sense и не е съвместима с други контролерите PS. 【Гъвкав и издръжлив】 Този битумен корпусът е изработен от здрава, гъвкава, действително нетоксичен материал ABS, който е подходящ за контролери на Play Station 5.Защитен от надраскване и точно подбран контролер с гладка повърхност и приятно усещане за докосване по време на игра. 【Лесна инсталация】 Му е много лесно да се разглобява и сглобява.Просто махнете отметката оригинална декоративна капака на корпуса с дъното на безжичния контролер, след което выровняйте цветна обвивка на контролера. 【Че получавате】 1 * Предна панел PS5 за безжичен контролер PS5 в твърда висококачествена опаковка кутия (гейм контролер в комплекта не са включени).За продукта Е нов актуализиран специален материал 2021 г., което го прави сверкающим и прекрасна.Можем да видим много по-добър външен вид, отколкото на оригинала на снимките, доста е готино!Това е обновена на кутията на предния панел PS5 контролера на Sony PS5 Play Station 5, калъф за подмяна на кожната покривка предния панел PS5 за безжичен контролер в стил джойстик PS5, 1 опаковка.Забележка В опаковъчен лист включва само 1 опаковка опаковки за безжичен контролер PS5 Dual Sense, така че, ако искате да кандидатстват за един чифт контролери PS5, моля, имайте предвид, че трябва да си купя 2.