Y. J ОПАШКИТЕ Стойка за Юздите на Коня, за монтиране на Стена за Юздите, Куки за Юздите, Метален Държач за Юздите, Органайзер за Коне, Монтиране на стена с Тръбите и с в?
  • New

Y. J ОПАШКИТЕ Стойка за Юздите на Коня, за монтиране на Стена за Юздите, Куки за Юздите, Метален Държач за Юздите, Органайзер

BGN 7.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добро съхранение : Група за юздите на коня може ефективно да ви помогне да организирате юздите на конете и други аксесоари, приведени в ред, помещение за хамути и да се улесни намирането на необходимите аксесоариЗдрави и трайни : закачалки за коне са изработени от качествен метал, с висока носеща способност, им е лесно да се деформира.На повърхността се нанася покритие за удължаване на срока на служба.Широк кръг от сценарии на употреба : Проста конструкция на притежателя за конете системата може да се приложи при различни сценарии не само за конюшни, но и за гаражи, хамбар, веранди, битови помещения, гардеробных, стойл и т. са Идеалният подарък за любителите на коне : Лесен за инсталиране и използване поставка за поводьев за коне - чудесен начин да подредите юздите на любимия си кон.Опаковка : 2 куки за юздите, всяка кука идва с 3 расширительными тръби и 3 винта.Поставка за уздечек за коне може да се превърне в практичен подарък за семейството, роднини, съседи, приятели и много други собственици на коне, като им много удобство в ежедневието.Применимая сцена : обори, гаражи, хамбари, веранди, битови помещения, гардероби, сергия, градина, оградата и т. Материал : Изработен е от качествен метал с покритие за удължаване на срока на служба.Технически спецификации : Цвят : черен Брой : 1бр /2 елемента / 4шт (включва тръба и винтове) Лесна инсталация : багажник за юздите предварително обучени и дупки, в комплекта са включени крепежни винтове.Просто пробиват дупка в стената, след което ще можете да инсталирате директно, без закупуване на допълнителни винтове.