XIGUA 2023 Нов Сгъваем Магнитен Кола за телефон от сплав, Регулируема Завой на 360 °, Магнитен Кола за телефон, Поставка За табло, Конзола Универсален, завъртане на 360 °, Ск?
  • New

XIGUA 2023 Нов Сгъваем Магнитен Кола за телефон от сплав, Регулируема Завой на 360 °, Магнитен Кола за телефон, Поставка За табло,

BGN 12.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Сгъваем магнитен кола за телефон от сплав】 Благодарение на регулируемому на 360 градуса възможност и складному скобата може да се завърта на вашия смартфон или устройство, по своему, като осигурява най-добрия зрителен ъгъл 【Сгъваема магнитна скоба】 Залепете на извита повърхност, стабилна актуализация, силна силата на всмукване, лесен преглед.Прибиращи се, се състои от една секунда, малка и стабилна, лесно се сгъва, когато не се използва, предпазва от елементарно, компактен и не заема място. 【Магнитен материал премиум-клас】 Магнитен кола за телефон е изработен от титанова материал премиум-клас и нескользящего силикон усъвършенствано формат за трайност, създавайки силен притегателен център за надеждна поддръжка на вашия телефон. 【Многофункционален магнитен кола】 6 силни магнити, сгъваем дизайн, стабилна и нескользящий, управление с една ръка, магнитна сила бавно се спуска и автоматично адсорбируется, независимо от това как го разклаща, той не ще падне, много лесно е да се вземе с една ръка. актуализация на затворените магнитно поле изобщо не влияе на сигнала на телефона си. 【Прилагането на】 Подходящ за мебели, офиса и автомобила.Модел мобилен телефон универсална, има нанопрочный лепило, прекъсва, не оставя следи и може да бъде поставен на склона, без да се повреди колата. 【Сгъваем магнитен кола за телефон от сплав】 Благодарение на регулируемому на 360 градуса възможност и складному скобата може да се завърта на вашия смартфон или устройство, по своему, като осигурява най-добрия зрителен ъгъл. 【Сгъваема магнитна скоба】 Залепете на извита повърхност, стабилна актуализация, силна силата на всмукване, лесен преглед.Прибиращи се, се състои от една секунда, малка и стабилна, лесно се сгъва, когато не се използва, предпазва от елементарно, компактен и не заема място. 【Магнитен материал премиум-клас】 Магнитен кола за телефон е изработен от титанова материал премиум-клас и нескользящего силикон усъвършенствано формат за трайност, създавайки силен притегателен център за надеждна поддръжка на вашия телефон.