G-Ове Мультяшная Дръжка за Коте с Линийка, Бележки, Лента за Васи, един Малък Дявол, Чанта за Съхранение Коте, Ученически Пособия (PC-MLD)
  • New

G-Ове Мультяшная Дръжка за Коте с Линийка, Бележки, Лента за Васи, един Малък Дявол, Чанта за Съхранение Коте, Ученически

BGN 7.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Материал - Седалките са изработени от висококачествена изкуствена кожа, приятни на допир, не е лесно да мачкам, здрав материал с гладка цип, трайни, качеството е гарантирано ?Размер - в този вместительном калъф с размер 8,3 "x 3,54" x 1,25" (21x3,5x9 см) лесно се поставя дръжка, състав, гумички за триене и такива елементи, като етикети, маркери, графични калкулатори и т. ?Cartoony калъф-чанта - включва в себе си един пакет, една линия и две бележки.Като практически учебни пособия също така можете да дадете на приятелите си за връщане в училище; а родителите могат да дарят на децата си за рожден ден или Коледа. ? Функционалност - тази чанта-калъф може да се използва не само за съхранение на канцеларски материали, но и за съхранение на козметика, ключове, пари в брой, монети, стикери, слушалки и т. Това може да ви помогне да се съберат всички боклуци и да направите живота си по-малко претрупана. ? Гаранция обслужване - Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите торби или други канцелярскими принадлежности, моля, свържете се с нас.Ние ще се реши проблема, докато не сте доволни. ?Материал - Седалките са изработени от висококачествена изкуствена кожа, приятни на допир, не е лесно да мачкам, здрав материал с гладка цип, трайни, качеството е гарантирано. ?Размер - в този вместительном калъф с размер 8,3 "x 3,54" x 1,25" (21x3,5x9 см) лесно се поставя дръжка, състав, гумички за триене и такива елементи, като етикети, маркери, графични калкулатори и т. ?Cartoony калъф-чанта - включва в себе си един пакет, една линия и две бележки.Като практически учебни пособия също така можете да дадете на приятелите си за връщане в училище; а родителите могат да дарят на децата си за рожден ден или Коледа. ? Функционалност - тази чанта-калъф може да се използва не само за съхранение на канцеларски материали, но и за съхранение на козметика, ключове, пари в брой, монети, стикери, слушалки и т.