[2 + 2] Защитно фолио за дисплея на Galaxy S23 Ultra, 2 опаковки за защита на обектива на камерата, Ултразвукова подкрепа на пръстови отпечатъци, 3D Извити, Защитен слой от зака?
  • New

[2 + 2] Защитно фолио за дисплея на Galaxy S23 Ultra, 2 опаковки за защита на обектива на камерата, Ултразвукова подкрепа

BGN 27.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Е разработен специално за Samsung Galaxy S23 ultra (6,8 инча) 】 2 опаковки със защитно фолио Galaxy s23 ultra в опаковкатаЗащитно фолио за дисплея и обектива на камерата е съвместима само с Samsung Galaxy s23 ultra 6,8 инча.Закалено стъкло за камера и сензори s23 ultra точно е проектирано така, че да осигури максимално покритие при запазване здравината и целостта на продукта. 【Точното докосване】 Защитно фолио за Samsung Galaxy s23 от ултра закалено стъкло здрава и ультратонкая, дисплей с ультранизким консумация на енергия. осигурява чувствителност при допир, бърза реакция, това няма да се отрази на вашия опит в гледане на филми или игра на игри за мобилни телефони.Ультрапрозрачная защитно фолио s23 за екран осигурява ярки и цветни качество на изображението.Тактильная сензорна технология с висока чувствителност, включително разблокировку на четец на пръстови отпечатъци.Визуален ефект и докосване по време на употреба са същите като на голи екрана. 【Подкрепа на ултразвук на пръстови отпечатъци 】 Защитно фолио за дисплея на Galaxy s23 ultra 5 G от стъкло, технология осезателен допир с висока чувствителност, осигурява усещане за истинско докосване", с дебелина 0,26 mm е надеждна и еластични, че подкрепя ултразвукова отпечатък от пръст. Защитно фолио за екрана 99% HD Clear с прозрачно фолио с висока разделителна способност и максимална резолюция, която запазва качеството на ярка боя на изображението.Съвместим с функция за разпознаване на лица. 【Защита от надраскване и лесна инсталация】 Висококачествено защитно фолио за Samsung s23 ultra, която е изработена от закалено стъкло 9h, много по-гъвкава и небьющаяся.Много здрав и устойчив на надраскване -твърдост 9 H и олеофобное покритие за намаляване на отпечатъци защитно фолио от ултра стъкло Galaxys23.Без мехурчета, лесен монтаж и перфектно кацане.