hoongkay led Гаражни осветителни тела Led Магазина за осветителни Тела, Супер Ярък Деформируемый Листа Тавана лампа, Сменяем Панел Регулируема Лампа за стая, най-Добрият ?
  • New

hoongkay led Гаражни осветителни тела Led Магазина за осветителни Тела, Супер Ярък Деформируемый Листа Тавана лампа, Сменяем

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Първо изключете захранването, вкрутите крушка в стандартна резба конектор (цокъл E26/E27)Това не се нуждае от никаква допълнителна инсталация, не изисква никакви инструменти. Отразява най-реалистичен цвят на продукта. Дневна светлина 6500К - най-подходяща цветова температура за работа.Моля, не гледайте в лъча светлина от близко разстояние.Алуминиев радиатор.Въздушно конвекционное охлаждане.Повишен експлоатационен живот. 【Осветите целия гараж】5 трансформиран светлинни панели с кръгли светещи зона в средата.Подкрепа на 10 000 лумена, CRI80, 6500 K естествена дневна светлина Интензивен и по-стабилен на светлина от флуоресцентни лампи, без трептене или на отблясъците, осигурява най-доброто осветление в помещението на гаража си и за спестяване на сметки за електроенергия. 【Трансформируемое led осветление на гаража】 5 + 1 регулируеми на 90 градуса led панели, всяка от тези 5 дирекции може да бъде завъртян в съответствие с вашите желания, осветление на гараж, плевня, таванско помещение, склад, работилница или определени зони в други помещения.В комбинация с централна светлинна част, той може да предостави 360-градусное общо осветление на гаража, като се разделят от слепи зони осветление. 【Отлично разсейване на топлината】Обновена led гараж лампата е изработена от висококачествени панели с ABS и алуминиеви радиатори и има отлични характеристики за отвеждане на топлината в устната, висока устойчивост на топлина и устойчивост на корозия, може да се използва при температура от -30 ° C до 50 ° C (от -22 ° F до 122 ° F), увеличаване на срока на експлоатация и намаляване на количеството на отпадъците на сметището. 【Лесна инсталация】 Първо изключете захранването, вкрутите крушка стандартно резбово гнездо (цокъл E26/ E27).Не изисква никаква допълнителна инсталация, не изисква никакви инструменти, този led гаражно лампа е подходяща не само за осветление на работни места, битови помещения, гаражи, подземни паркинги, тунели, складове, магазини, хамбар и мазета. 【Опазване на околната среда】 В сравнение с лампи с нажежаема жичка и флуоресцентни лампи нашите led магазина за осветителни тела позволяват да се спести 85%, те могат да излъчват повече светлина, да консумират по-малко енергия, продължават повече от 50000 часа и произвеждат по-малко въглероден диоксид на нашата планета. 【Осветите целия гараж】5 трансформиран светлинни панели с кръгли светещи зона в средата.Подкрепа на 10 000 лумена, CRI80, 6500 K естествена дневна светлина Интензивен и по-стабилен на светлина от флуоресцентни лампи, без трептене или на отблясъците, осигурява най-доброто осветление в помещението на гаража си и за спестяване на сметки за електроенергия.