Най-добрият Термос за хранене от неръждаема стомана + Сгъваема суповая лъжица - С вакуумна изолация с с трикратно стени - Контейнер за съхранение на горещи супи и ст?
  • New

Най-добрият Термос за хранене от неръждаема стомана + Сгъваема суповая лъжица - С вакуумна изолация с с трикратно стени -

BGN 13.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Не съдържа BPAНови Изолирана стена с тройна изолация.Топло и студено в продължение на няколко часа. идеален за каране на колело, в раницата или в колата. ?? ЗДРАВ ИНТЕРИОРА и ЕКСТЕРИОРА на : Висококачествена банка за хранене Fijoo, изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8 с добавянето на технологията на вакуумна изолация, от мед с с трикратно стени, помага за поддържане на желаната температура на топли / студени ястия в продължение на дълго време, запечатани конструкция и капацитет от 27 грама, което позволява да се съхранява достатъчно количество супа или ядене. Материал от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която не съдържа 100% BPA, по-сигурен от пластмаса, и по-трайни. ? НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВО : вакуумно банка за хранене Fijoo не само сверхбезопасна за семейството си, но и изглежда премиально и стилно, което ви позволява да носите със себе си на домашна храна.Много широко врата лесно се влиза, сервирайте на масата и да се почистват.Широк отвор осигурява несравнимо удобство попълване, хранене от термос и почистване, гъвкава дръжка осигурява лекота за носене на ръка, отваряне без проблеми със завъртане.Наличието на сгъваем лъжици върху капака ще ви помогне лесно сервирайте на масата или има топла супа. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛНА УНИВЕРСАЛНА БАНКА ЗА ХРАНЕНЕ : Искате ли да вземете със себе си паста за работа, се опаковат топла супа за децата през обедната почивка в училище, да вземе малко яйчен крем на екскурзия, еднодневна разходка, спорт или всяко друго събитие на открито, на банката за хранене с вакуумна изолация Fijoo ще бъде удобен и ще ни избави от необходимостта да се затопли в микровълнова фурна, като по този начин, като ви предлага разумен избор за здравословен начин на живот. ❤️ Най-ДОБРОТО В СВОЯ клас НЕПОВТОРИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ – Удобно в переноске СГЪВАЕМА ЛЪЖИЦА и ГЪВКАВА дръжка, включени в комплекта на всеки един термос с топла храна, значително ще облекчи живота ви.