45 мм Ротационен Нож с 5 бр. Ножове, за да се Ротационен нож и подложка за рязане на формат А5, 80 бр. Ленти за выстегивания от Памучен плат, на роли, Рула Желе от плат, Ком?
  • New

45 мм Ротационен Нож с 5 бр. Ножове, за да се Ротационен нож и подложка за рязане на формат А5, 80 бр. Ленти за выстегивания

BGN 9.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пълен набор от въртящи се резаков : 45 мм ротационен нож ZMAAGG с 5 сменяеми остриета за ротационни резаков и подложка за рязане на формат А5 е набор от въртящи се резаков за капитониране, шиене, художествени занаяти, остър и здравЕргономичен въртящ се нож : Ротационен нож ZMAAGG с предохранителем може лесно да се режат кръгли и сложни форми, като ви помага лесно да се режат кожа, хартия, плат, пластмаса, това е незаменим инструмент за вашия проект. 80 Парчета желейных роли от квилтинговой тъкан : 40 различни случайни десени, отпечатани в различни цветове и дизайнах, идеално подходящи за декоративно и приложно изкуство, като мозайка.С помощта на нашите прекрасни тъкани може да се въплъти в живота на много вкусни идеи за шиене.Използва се в продължение на дълго време: Всички тъкани, за пэчворка се обработват след печат, което означава, че цветовете остават свежи и ярки, дори и след многократно пране.Това е много хубава тънък памучен плат.Широко приложение : Приятен асортимент от различни щампи, идеален за форми, костюми, декорации и училищни проекти, подходящи за производството на калъфи за възглавници, малки чанти, играчки, мешочков за монети, покривки - наистина безкраен списък от възможности. ? Пълен набор от въртящи се резаков : 45-мм ротационен нож ZMAAGG с 5 сменяеми остриета за ротационни резаков и подложка за рязане на формат А5 е набор от въртящи се резаков за капитониране, шиене, художествени занаяти, остър и здрав. ? Пълен набор от въртящи се резаков : 45-мм ротационен нож ZMAAGG с 5 сменяеми остриета за ротационни резаков и подложка за рязане на формат А5 е набор от въртящи се резаков за капитониране, шиене, художествени занаяти, остър и здрав.