Кана за вода, електрическа Кана от Неръждаема Стомана, кана за Кафе и за Сок, Посуда за Напитки Домашния Бар, Ресторант, Чайник от Неръждаема Стомана, чайникът (1,5 л)
  • New

Кана за вода, електрическа Кана от Неръждаема Стомана, кана за Кафе и за Сок, Посуда за Напитки Домашния Бар, Ресторант,

BGN 9.78

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ергономичен дизайн : за Този графинный кана за приготвяне на кафе е с ергономичен дизайн и дръжка, чайник осигурява удобен захват за защита от изгарянеСтилен дизайн, Благодарение на лесният и стилна форма кафе машини за приготвяне на кафе и става приятно, плоско дъно по-стабилно, чучур има уникална кривина, tv, tea осигурява точната скорост на подаване на водата, необходима за приготвяне на коляното на най-вкусна, хомогенна и ароматно кафе.Лесно управление : Вграден кана с пречистен накрайник позволява по-добър контрол на потоци от вода, те се управляват лесно дори за начинаещи, тънък чучур и ергономична дръжка, ви дават максимален контрол над това, къде отива водата и как тя бавно се излива, елегантна утайка от кафе, са напълно контролирани.Висококачествен материал : Капково каната е изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана, с висока твърдост, здрав и издръжлив, този чайник за преливане на кафе е с ергономичен дизайн и дръжка, чайник осигурява удобен захват и защита от изгаряне. Идеален подарък : Този чайник за преливане на кафе с чучур във формата на гъска врата - идеален избор за подарък, чайник - идеалният подарък за кафе любовник в живота си.Параметри : Тип на продукта : Кана за вода Материал : неръждаема стомана Тегло : приблизително 516 г-556 г / 18,2 унция-19,6 грам съдържание на Пакета : 1 х кана за вода Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Water Kettle
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 516g-556g / 18.2oz-19.6oz
Package List:
1 x Water Kettle
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.