Veemoon 6 бр. Комплект Хавлиени Кърпи от три части, Скрубер За Баня, Скрубер За Тяло, Гъба За Тяло, Ръкавица За Душ, Каишка За Пречистване на Кожата, Ръкавица За Къпане, Ек?
  • New

Veemoon 6 бр. Комплект Хавлиени Кърпи от три части, Скрубер За Баня, Скрубер За Тяло, Гъба За Тяло, Ръкавица За Душ, Каишка

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гъба за душ в банята : Позволява лесно да достигне до всички краища на тялото, например, за миене на гърба, вече не е необходимо да се навежда и неудобно проточи, да намажете гърбаРъкавица за душ : Удобен на пипане, но не е достатъчно груб, за да може кожата след всеки душ и вана беше гладка и копринена.Ръкавици за душ и вана Позволяват с лекота масаж и почистване на гърба и други трудно достъпните части на тялото.Скрубер за гърба : Почистете кожата с помощта на нашия отшелушивающего чистач за гърба, за да подобрите кръвообращението, да намали стреса и съживяване на тялото.Четка за тяло : Подходящ за чувствителна кожа, без да жертвате ефективността.Гъба за душ в банята : Позволява лесно да достигне до всички краища на тялото, например, за миене на гърба, вече не е необходимо да се навежда и неудобно проточи, да намажете гърба.Ръкавица за душ : Удобен на пипане, но не е достатъчно груб, за да може кожата след всеки душ и вана беше гладка и копринена.Ръкавици за душ и вана Позволяват с лекота масаж и почистване на гърба и други трудно достъпните части на тялото.Скрубер за гърба : Почистете кожата с помощта на нашия отшелушивающего чистач за гърба, за да подобрите кръвообращението, да намали стреса и съживяване на тялото.Четка за тяло : Подходящ за чувствителна кожа, без да жертвате ефективността.Пратката включва 2 х ръкавици за баня, 2 х скрубери за гърба, 2 етажа х топчета за вана Характеристики -Размер : 57,00 X9,00 X8,00 см/ 22,40 X3,54 X3,14 инча, скрубер за гърба. -Материал : растителни влакна, впитывающая активният кислород памучен гъба за измиване на тялото -Тя има по-силна очищающей способност, може ефективно почистване на тялото, като максимално комфортно усещане. - Подходящ за чувствителна кожа, без да се жертва ефективността на отшелушивающей гъба за тяло. - Ексфолиращ каишка на гърба ексфолира и почиства кожата, помага за премахване на много кожни заболявания.