Мултифункционална възглавница за ръце със защита От налягане, Парна възглавница, Извити Възглавница за Прегръдки с пяна с ефект на паметта с Бавен отскок, за Подла?
  • New

Мултифункционална възглавница за ръце със защита От налягане, Парна възглавница, Извити Възглавница за Прегръдки с пяна с ефект

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дугообразный дизайн, contour възглавница sweet couple pillow осигурява най-добрата подкрепа за врата и главата на партньора си, а кухи дизайн във формата на тунел оставя място за вашата ръкаЗа сън вие можете да я използвате като обикновена възглавница за шийката на матката, а също и като възглавница за парни бани на ръцете, трябваше да се откаже натиск на ръцете и осигуряваща поддръжка на главата за дълъг нощен сън. За разлика от други възглавници за ръка, тя има поддържащ скелет, осигуряващ най-добрата подкрепа за запазването на първоначалната форма, здрав за носене налягане.Дишаща пяна с памет ефект, запазва първоначалната си форма и мека, но достатъчно здрава, за подкрепа, чудесен материал като набивки възглавница, осигурява максимална защита на врата, на ръцете, на главата и на други контактни части.Калъфка за възглавница от шелкоподобной тъкан и пълнеж за възглавници от полиестер - и двата материала са от дишаща и приятни за кожата.Благодарение на невидим цип калъф може да се сваля за пране, за да се запази прясно.Дугообразный дизайн, contour възглавница sweet couple pillow осигурява най-добрата подкрепа за врата и главата на партньора си, а кухи дизайн във формата на тунел оставя място за вашата ръка.За сън вие можете да я използвате като обикновена възглавница за шийката на матката, а също и като възглавница за парни бани на ръцете, трябваше да се откаже натиск на ръцете и осигуряваща поддръжка на главата за дълъг нощен сън. За разлика от други възглавници за ръка, тя има поддържащ скелет, осигуряващ най-добрата подкрепа за запазването на първоначалната форма, здрав за носене налягане.Дишаща пяна с памет ефект, запазва първоначалната си форма и мека, но достатъчно здрава, за подкрепа, чудесен материал като набивки възглавница, осигурява максимална защита на врата, на ръцете, на главата и на други контактни части.

Weight:
about 1500 g +/- 10%
Size:
about 65 x 49/31 x 11/12 cm
Structure:
frame + slow rebound memory cotton + full polyester inner cover + breathable silk-like fabric cover
Include:
1 * pillow
Features:
1. It can protect the neck and head, and protect your lover's arm from pain and numbness.:
2. Ergonomic design to relieve neck pain and stress.:
3. Suitable for back / side sleepers, lumbar support and arm rest.:
Package Includes:
1 x pillow:
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :