Детски Играчки за никнене на млечни зъби, Силикон Прорезыватель за бебета, Малки деца, Успокояващ При Прорезывании на зъбите, Коледен Прорезыватель, Играчки за Хел?
  • New

Детски Играчки за никнене на млечни зъби, Силикон Прорезыватель за бебета, Малки деца, Успокояващ При Прорезывании на зъбите,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Качествен материал】 Всеки един от нашите прорезывателей внимателно изработени от мека заведения и силиконСигурни и надеждни, за дъвчене дете. 【Успокоява зъбобол】 Начални зъбите не трябва да бъде скучен!Когато откриете, че детето ви започва да си смуче пръсти и дъвче играчки, можете да опитате да му дадете тази играчка-прорезыватель, която може да се тренира на венците.Мек силиконов материал предпазва венците на вашето дете и развива хватательную способността му малки дръжки. 【Няколко точки за дъвчене】Този прорезыватель има уникална форма, са на разположение за дъвчене точки с различна форма, което позволява на бебето масаж на венците различни нотки, за да се стимулира развитието на бъбречни заболявания, за облекчаване на болката на венците и да се осигури пълен комфорт на детето.Играйте в едно и също време!. 【Лесно почистване】 Могат да се мият в миялна машина и фризер.Хранително-вкусовата силикон притежават естествената устойчивост на бактерии, което го прави безопасен и гигиеничным. Силикон с висока устойчивост на топлина, може да се стерилизира в гореща вряща вода и паровом стерилизаторе. 【Идеалният подарък за дете 】 Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин, Великден, подарък за дете в 1-ви рожден ден и всеки друг повод.Добре обмислена идея за подарък за младите родители и бъдещи родители.На родителите също ще се зарадват на тези чесалки за тяхното качество и прости инструкции за грижа.Тези играчки са идеални за игра в банята или пътуване в движение.Те са отлични за осигуряване на комфорт и забавление в автомобилни седалки и колички.Как да се чисти?.Стерилизира във вряща вода за не по-малко от 3 минути, или измийте ръка в топла вода с мек сапун, или просто поставете на най-горния рафт на миялната машина.Каквото и опция да изберете, почистване ще бъде лесно.