Екстремни Многоцветен Нажежен Тумбовый Джойстик Dpad с бутони Home, за да контролер PS5, черни Бутони класически символи DTF V3 комплект Led за контролер PS5 - Контролер компл?
  • New

Екстремни Многоцветен Нажежен Тумбовый Джойстик Dpad с бутони Home, за да контролер PS5, черни Бутони класически символи

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Искате да имате нов контролер се открояваше от останалите? Комплект led e Xtreme Rate DTF V3 за контролер PS5 - най-доброто решение за вас!.Контролер в комплекта не е включена.Този продукт не съдържа никакви батерии.Той се захранва от администратора.Изцяло разработен за контролер PS5. 7 различни цвята : червено, зелено, жълто, синьо, синьо, розово, лилаво.А при бавни и бързи мигании има 9 различни режима.Благодарение на дизайна на страничната осветление комплект led DTF повече не заслепява и изглежда по-комфортно.И можете да го изключите по всяко удобно за вас време.Има функция памет, което ви позволява автоматично включване / изключване на комплект led DTF заедно с контролера и запомня предишните настройки.Кнопочное управление, лесна за експлоатация.D-pad, home бутон, активиране / деактивиране на синхронизация led с контролер, дизайн странична подсветка правят комплект led DTF не по-ослепително и изглеждат по-удобни.Бутоните за управление са с dpad, споделете видео ръководство за инсталиране, моля, отделете "e Xtreme Rate DTF V3 LED Kit за PS5" или "DFJul Vmd Q0g" в Youtube.Съвместим с e Xtreme Rate Clicky trigger kit, Face Clicky Kit, RISE & RISE4 Remap Комплект за контролер PS5. Забележка : контролер и други детайли в комплекта не са включени.